מישהו מאנגליה???

vblanka

New member
מישהו מאנגליה???

האם מישהו עבר את הליך ה HOME OFFICE אני נשואה לבחור אנגלי ויש לי N.I בעבר הגשתי בקשה ל wife visa = ויזה עם תוקף לשנה נותן לי את כל הזכויות כתושב ארעי, הגעתי לאנגליה בינואר ללא חידוש הויזה ונכנסתי לאנגליה עם ויזת תייר.יצרנו קשר עם Homeoffice לגבי חידוש הויזה, הם לא נתנו לנו שום מידע טלפוני ושלחו לנו טופס שאנחנו צריכים לשלוח את כל המסמכים המקוריים כולל דרכון והבקשה יכולה לקחת בין ארבע עד תשעה שבועות.. יש אפשרות לעשות זאת באותו היום במקרה חרום, אני לא יודעת איזה סוג של מקרה חרום אני יכולה להמציא.. הבעיה שלי שאני לא רוצה להיות ללא הדרכון שלי לתקופה כה ארוכה, ומה אם הם יאבדו את הדרכון שלי?? האם מישהו מכיר את הנושא יותר לעומק ויוכל לעזור לי בנושא? תודה מראש ויקי

zoti

New member
אני יכול לספר לך

שכשעשיתי רשיון נהיגה אנגלי אז הם גם רצו שנשלח את הדרכון לשם אימות הפרטים. אבל אז גילינו שיש גם אפשרות ללכת למשרד הרישוי עם הדרכון והם יאמתו את זה במקום. אולי יש גם אופציה כזאת לגבי הויזה (אגב, זה היה כרוח בתשלום נוסף) עוד מנסיוני באנגליה. הדואר האנגלי מדהים ביעילותו ואם תשלחי את הדרכון רשום אז אני בטוח שהוא יגיע ליעדו בשלום.

zoti

New member
התכוונתי שבעזרת התשלום הנוסף

הטיפול היה מהיר (כרוח)
בסדר, בסדר, כרוך.

chickensoup

New member
LOL

הדואר האנגלי מדהים ביעילותו?????? עוד לא שמעתי בדיחה יותר טובה..... בשה האחרונה הם איבדו לי: תעודת נישואין דרכון תמונות מטקס סיום התואר אפשר רק לאמת דרכון בריטי לרשיון נהיגה בדואר

zoti

New member
לי מעולם לא היו בעות איתם.

ואם תשלחי/תשלח את התעודות בדואר רשום אהסיכוי לאובדן נמוך מאד. ומה כוונתך ב: "אפשר רק לאמת דרכון בריטי לרשיון נהיגה בדואר" ? העובדה שאני, אישתי וכל החברים הישראלים שלנו אימתנו את הדרכון הישראלי שלנו שוללת את הטענה שלך.

למעלה