מישהו מאגד!!!

מצב
הנושא נעול.

אוהד11

New member
רק עכשיו ראיתי את 86-885-01 בכתבה

יש הבדלים קטנים מאוד
בין המרכבים של ה-B10B וה-B12B. למעשה ההבדל הבולט היחיד הוא מיקום המזגן במארסים של אגד. ב-B10B המזגן באמצע ואילו ב-B12B הוא יותר מאחור, כמו בתמונה של 88-024-01. היה באגד B12B אחד בלבד שבו המזגן היה באמצע והוא ה-B12B הראשון באגד, 86-885-01. המכונה הזו הלכה בפיגוע בקו 361 בצומת מירון. בניגוד לאגד, במארסים B12B של חברות אחרות כמו קווים המזגן הוא דווקא באמצע.
על חייל שהתעוור ואיבד את שמיעתו בפיגוע במירון. הכתבה מופיעה בגליון האחרון של "הלוחם", בטאון ארגון נכי צה"ל, ומופיעה תמונה ברורה של האוטובוס לאחר הפיגוע.

mister K

New member
זה היה פיגוע נוראי

על חייל שהתעוור ואיבד את שמיעתו בפיגוע במירון. הכתבה מופיעה בגליון האחרון של "הלוחם", בטאון ארגון נכי צה"ל, ומופיעה תמונה ברורה של האוטובוס לאחר הפיגוע.
זה היה פיגוע נוראי
בפיגוע הזה נפגעו גם מספר חיילים בוגרי ביה"ס שלי ונהרג חייל מיישוב במועצה האיזורית שבה אני גר. אני מכיר טוב את קו 361, יוצא לי לפעמים לנסוע בו, ויש לי חברים שנוסעים בו קבוע. גם עם נהג האוטובוס, שמואל רונן, יצא לי לנסוע בעבר. זה היה אחד הפיגועים שהכי זיעזעו אותי, אף אחד לא האמין שהטרור יגיע גם לקו הזה וגם אף אחד לא חשב שערביי האזור יחשבו בכלל לסייע למחבל לרצוח יהודים.

NewName

New member
הפנסים האלה הולמים את המרכב

85-111-01
המכונה הזאת היא VOLVO B10 עירוני עם מרכב של מרצדס O405 מתוצרת מרכבים. היא הוולבו היחיד בארץ עם המרכב הזה והיא פועלת בירושלים. לפי מה ששמעתי המכונה הזאת היא כישלון ולא מגיעה לקרסוליים של המרצדס O405. בנוסף יש באגד עוד שני וולבו עירוניות עם מרכב מתוצרת יונקייר (נדמה לי) והן 85-000-01 ששייכת לסניף ראשל"צ ו-85-001-01 שעובדת על קו 37 בחיפה (בת גלים-אוניברסיטה). גם שתי המכונות האלה נחשבות לכישלון.
הפנסים האלה הולמים את המרכב
הזה הרבה יותר מהפנסים המלבנים הרגילים. גם מאחור יש הבדל בפנסים?

כל מה שכתבת נכון 100% אח שלי !!!

85-111-01
המכונה הזאת היא VOLVO B10 עירוני עם מרכב של מרצדס O405 מתוצרת מרכבים. היא הוולבו היחיד בארץ עם המרכב הזה והיא פועלת בירושלים. לפי מה ששמעתי המכונה הזאת היא כישלון ולא מגיעה לקרסוליים של המרצדס O405. בנוסף יש באגד עוד שני וולבו עירוניות עם מרכב מתוצרת יונקייר (נדמה לי) והן 85-000-01 ששייכת לסניף ראשל"צ ו-85-001-01 שעובדת על קו 37 בחיפה (בת גלים-אוניברסיטה). גם שתי המכונות האלה נחשבות לכישלון.
כל מה שכתבת נכון 100% אח שלי !!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה