מישהו לרוץ איתו? מי ראה את הסרט? אנחנו הולכים הערב..
N nutmeg New member 19/8/06 #4 קראתי את הספר קראתי גם את ההספד של גרוסמן על בנו - לא יכולה לראות את הסרט עכשיו. אולי בעוד זמן
צ צימעס New member 20/8/06 #12 נהנתי ממנו מאוד אני קוראת באנגלית כ"כ לאט, שאני בספק אם תהיה לי הזדמנות להשוות.
D D o r o t h y New member 20/8/06 #13 אם אי פעם תקראי לא תביני איך נהנית מהתרגום. באנגלית הספר הוא פנינה אמיתית.
N nutmeg New member 20/8/06 #14 בטח שיש למשל צופן דה וינצ'י שהיה מייגע בפרטים מעצבנים עד שהגיעו לפואנטה - ובסרט ריחמו על הקהל וצימצמו. הסרט בהחלט היה יותר טומב מהספר, ושניהם לא היו משו.
בטח שיש למשל צופן דה וינצ'י שהיה מייגע בפרטים מעצבנים עד שהגיעו לפואנטה - ובסרט ריחמו על הקהל וצימצמו. הסרט בהחלט היה יותר טומב מהספר, ושניהם לא היו משו.
ת תם ונישלם New member 20/8/06 #8 אולי - אבל הסרט מצויין מרגש, עשוי היטב, מפחיד מאד ואפל לפרקים. הקטע בו רואים את דוד גרוסמן צועד ברקע, צובט בחזה ממש בכיתי. שחקנים נפלאים, מעביר דווקא בצורה טובה את אווירת הספר. אם יש לכם אומץ - רוצו לראות אותו
אולי - אבל הסרט מצויין מרגש, עשוי היטב, מפחיד מאד ואפל לפרקים. הקטע בו רואים את דוד גרוסמן צועד ברקע, צובט בחזה ממש בכיתי. שחקנים נפלאים, מעביר דווקא בצורה טובה את אווירת הספר. אם יש לכם אומץ - רוצו לראות אותו