מישהו לצ´ט ב8 זמן NY?
Y Yaniv-DC New member 22/11/02 #5 נו באמת... בשמונה כשיש "חברים" עם כריסטינה אפלגייט (שהייתה מצויינת?) וכשאחר כך יש את הפרק ה-100 של ויל וגרייס בן שעה ו-5 דקות + 25 דקות של פיספוסים?
נו באמת... בשמונה כשיש "חברים" עם כריסטינה אפלגייט (שהייתה מצויינת?) וכשאחר כך יש את הפרק ה-100 של ויל וגרייס בן שעה ו-5 דקות + 25 דקות של פיספוסים?
ל ליילה New member 22/11/02 #6 אז עושים מה שאני עשיתי ושמים את המחשב והטלויזיה באותו קו אווירי, ובאותו חדר, ואז מצ´וטטים ורואים גם את כריסטינה אפלגייט בפרק הענק, וגם את החתונה של גרייס והפיספוסים שאחרי, ולמרות זאת להנות איתנו... ובפעם הבאה יניב, תצטרף אלינו ונפתח נושא שיחה ונחליף חויות און ליין
אז עושים מה שאני עשיתי ושמים את המחשב והטלויזיה באותו קו אווירי, ובאותו חדר, ואז מצ´וטטים ורואים גם את כריסטינה אפלגייט בפרק הענק, וגם את החתונה של גרייס והפיספוסים שאחרי, ולמרות זאת להנות איתנו... ובפעם הבאה יניב, תצטרף אלינו ונפתח נושא שיחה ונחליף חויות און ליין
Y Yaniv-DC New member 22/11/02 #8 יא, שלי נעלייך מעל רגלייך! לראות MUST SEE TV ביחד עם המחשב? השתגעת? זה כמו להגיד "מותר לדבר בזמן השירים באירוויזיון". פשע בל יתואר.
יא, שלי נעלייך מעל רגלייך! לראות MUST SEE TV ביחד עם המחשב? השתגעת? זה כמו להגיד "מותר לדבר בזמן השירים באירוויזיון". פשע בל יתואר.
W WC New member 23/11/02 #9 רגע איך בדיוק אתה רואה את האירוויזיון כשאתה בDC? באמריקה לא משדרים את האירוויזיון. הקלטות? חופשות קבועות לאירופה במאי? WC תעלומה
רגע איך בדיוק אתה רואה את האירוויזיון כשאתה בDC? באמריקה לא משדרים את האירוויזיון. הקלטות? חופשות קבועות לאירופה במאי? WC תעלומה
F Fitness For Life New member 23/11/02 #10 אני ראיתי השנה את האירווזיון...... בזמן שזה שודר דרך האתר של מארגני התחרות באסטוניה...ואני גר בפלורידה..
אני ראיתי השנה את האירווזיון...... בזמן שזה שודר דרך האתר של מארגני התחרות באסטוניה...ואני גר בפלורידה..
W WC New member 23/11/02 #11 אין נושא לאסלה יש תסביכים עמוקים לגבי צפיה בטלויזיה דרך מרקעי מחשב. היא צריכה את הספה שלה. WC טוב נו
Y Yaniv-DC New member 23/11/02 #12 את האחרון ראיתי בלונדון ואת הבא כנראה ישדרו באינטרנשיונל צ´אנל האמריקני.