מישהו לאהוב

Crossface

New member
מישהו לאהוב

כתב: טוני מורטימר ביצוע: EAST 17 תירגום: אני ----------------------------------------------------------- מוקדם בבוקר, שאתה רק מתעורר, עניך עדיין עצומות, אתה קם אבל אתה מרגיש למטה אולי זה בגלל שמיטתך מלאה רק בצד אחד אתה לא יכול להסתיר על ידי חיוך שליבך מלא בעצבות אתה תמיד ממשיך אלאה, אין לך מקום לקרוא לו בית חי לבדך, למה זה צריך להיות ככה? כולנו צריכים מישהו לאהוב שיחבק וינשק אותך כאשר אתה הולך שהתגעגע אלייך ישמור אותך חם בקור הלילה כולנו צריכים מישהו לאהוב אתה בורח ומסתתר בזמן שכואב לך בפנים מהזכרונות, אתה לא יכול לברוח מהכאב בלבך, נזרק ומסתובב לראות את שלך נולד היה חלום ילדות. לא יכול לשמור על הכל ביחד בזמן שעולמך מתפרק אתה בדיוק כמוהם, אבל הם לא מסכימים חי לבדך, למה זה חייב להיות ככה? כולנו צריכים מישהו לאהוב שיחבק וינשק אותך כאשר אתה הולך שהתגעגע אלייך ישמור אותך חם בקור הלילה ושיהיה חבר של נשמתך שיבין את הצורך שלך שתיהיה האור שלו כולנו צריכים מישהו לאהוב

Mוניk

New member
../images/Emo25.gifקרוסי../images/Emo24.gif

שיר יפה ונוגה אהבתי מאמי ותודה על התרגום}{

ליב Liv

New member
וואי איזה נוסטלגיה

עשית לי חשק לשמוע אותם.. עכשיו אני צריכה ללכת לחפש את האלבום האוסף.. וואי אני זוכרת שהודיעו באם טי וי שהעיפו את ברייאן בגלל שהוא אמר משהו לא במקום (על סמים) וואי כמה בכיתי..
(הייתי צעירונת כיתה ח' או ט') ואז הם חזרו להיות E.17 אבל בלי טוני (מה שווה בלעדיו???) קיצר חבל!

Crossface

New member
את לא רצינית ליב ליב

הלהקה האהובה עליי אי פעם גם את אוהבת? איזה יופי לא פלא אחר כך פנית כמוני למוסיקה השחורה (נראה לי לפחות שככה זה היה, לא?)

ליב Liv

New member
מוזיקה שחורה אהבתי הרבה לפני שהכרתי

את East 17 עוד מ..ימי ונילה אייס (סוף שנות ה 80) ואפילו קריס קרוס הצעירים.. הייתי ממש פיצפונת.. אח"כ היה את פרש פרינס (ויל סמית') והפוג'יס הענקיים! אבל יש משהו בדברייך המוזיקה של איסט 17 דיי קשורה למוזיקה שחורה (בגלל טוני)

Crossface

New member
מה??

ונילה אייס???. אייס אייס בייבי?????? WTF? גם אני אהבתי את קריס קרוס ואת פרש פרינס

ליב Liv

New member
קודם כל תרגיע!

שנית.. לדעתי ונילה אייס היה ראפר טוב (היו לו עוד שירים חוץ מאייס אייס בייבי) ומה רע באייס אייס בייבי??? שיר חמוד חוצמזה הוא הראפר הלבן הראשון ולדעתי אם הוא בתקופה הזאת אז לאמינם היה מתחרה רציני..

danistar

New member
ידידי משהו שאני כתבתי די מזמן

ועלה בראשי בעזרת השיר : קרני השמש המלטפות בבוקר הן משתפות יום חדש שנולד אתה עדיין לבד יום חדש מפציע אתה אליו מגיע קם לדירה שקטה לחלק הריק במיטה בוקר שקט ורגוע מעורר בך געגוע פותח עיניים לאט מחפש אותה האחת ...

למעלה