אני מנוסיה זה יגיע לי מחר!
ש שרונוש 1234 New member 17/8/05 #20 אני מנוסיה זה יגיע לי מחר! ../images/Emo13.gif ../images/Emo10.gif
ש שרונוש 1234 New member 18/8/05 #27 היום קיבלתי את הפנאי פלוסס איזה שלמותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
היום קיבלתי את הפנאי פלוסס איזה שלמותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
ס סקעתית לנצח היחידה New member 18/8/05 #28 מישהי יכולה בבקשה....... לצרף תמונות של הראלי מהכתבה בפנאי פלוס?
ק קרן הפ66ה New member 18/8/05 #30 כול הפורום מלא תמונות,חפשי. נ'ש קניתי פנאי פלוס והוא כזה מושלם!!! (((סקעת,לא העיתון ))) היו לו שם תמונות ממש סופניות. אני בעד קטלוג ל____ (((חברה שווה))). -קרן-
כול הפורום מלא תמונות,חפשי. נ'ש קניתי פנאי פלוס והוא כזה מושלם!!! (((סקעת,לא העיתון ))) היו לו שם תמונות ממש סופניות. אני בעד קטלוג ל____ (((חברה שווה))). -קרן-
ס סקעתית בעמ האחת New member 18/8/05 #29 אני קניתי!!! בסופר היה גם של מאיה בוסקילה אבל למזלי היה שם של הראלוש.. והשער נראה כך...
S skaatit 1 New member 18/8/05 #34 כחעכחמהמבדחלשלד../images/Emo12.gif אני משתגעת מהיופי הזה.... לא יכולה יותררררררר
I i love skat New member 18/8/05 #35 אני קנייתיייייייי..../images/Emo9.gif הכתבה הכי מושלמת שקראתי בחיים שלי! כפרעלללליייייייווווו!!!!!!!!!
אני קנייתיייייייי..../images/Emo9.gif הכתבה הכי מושלמת שקראתי בחיים שלי! כפרעלללליייייייווווו!!!!!!!!!