מישהו כבר ביקר

מישהו כבר ביקר

בחנות המזון הגדולה שנפתחה בצפון העיר, המתיימרת לסחור במוצרים ישראליים רבים. (לא סוביס!!) משהו חדש לא זוכרת את השם כרגע. היו פרסומים בעיתון שלום טורונטו. מישהו יודע על מה אני מדברת? הקיצר, הייתם התרשמתם? שווה לנסוע?

Maya1212

New member
כן הייתי

אותם המחירים של סוביס- המבצעים שלהם טובים מאוד 1+1 לחנות קוראים FOODEX ורשום היה שמוצרים חדשים בלעדיים יגיעו עוד 3 שבועות קניה נעימה

EB2

New member
כן הייתי בפוד אקס לא מציאה גדולה

קודם כל בשבילנו זה די רחוק והמחירים כמעט אותם מחירים כמו בכל סופר. רק בפתיחה נתנו 2 מוצרים במחיר אחד מה גם שנותנים כרטיס ולאחר שנה הם יחייבו את בעל הכרטיס ב-30 דולר לשנה. נדמה להם שהם קוסטקו!!

דווקא בדיוק עכשיו חזרתי משם

רבע שעה נסיעה מהבית. מבחר אדיר של מוצרים שבדרך כלל הבאתי מישראל לאל מצאתי כאן כמו תיבוליות לשניצלים, ותוספות לאורז. תבלינים, מבחר דברי מתיקה מישראל, תה ויסוצקי,הכל מרווח ונקי השירות אדיב ביותר. גם היום ניתן למצוא 2 מוצרים במחיר של אחד. קניתי המון ! בשמונים דולר. מספיק לפינוקים של החג ועוד קצת. הבטיחו לין שלם של מוצרים נוספים תוך שבועים שלושה. בהחלט אשוב לשם אחרי החגים לבדוק מה נשתנה. אהבתי.

אבא גאה

New member
אפשר כתובת ממש?

דפרין זה באישור של גיסתי אולי אוכל לבקר שם יש שם מרק עוף של ויטה?

בחיי שכשכתבתי את זה

ידעתי שזה תהיה אתה שתענה . אני גאה שאתה קורא. שנה טובה גם לך. אי שם. הכנתי אורז עם תיבול של "פרג" הממממ.. טעם של בית. עכשיו כשמגבילים את משקל הכבודה באיר קנדה, (משלושים ושנים קילו - לעשרים ושלושה בלבד, ) יש משמעות לדברים כאלה.

מותר לכם רק מזוודה אחת באיר קנדה?!

מסכנים. בפעם הבאה שאני טס תלאביב-טורונטו, 9 קילו תיבולית של פרג, עלי.

גם לך מותר רק שתי מזוודות

אבל במשקל כולל של 23 קילו בלבד. החל מאוקטובר. רק נסיעות למזרח הרחוק נשארות במשקל הקודם.

אודי43

New member
נכנסתם לחדר הקירור שלהם?

זה נראה לי ממש לא לעניין.....חבל שלא התקינו מקררים רגילים.

למעלה