מישהו כאן

מישהו כאן

ניסה פעם לעשות צניחה חופשית?
ראיתי עכשיו סרט בערוץ טבע הדברים,וזה ממש עשה לי חשק לעשות!!! ואי..הבעיה היא שזה רחוק ויקר,ובעיקר מפחיד. מה איתכם?ניסיתם,לא ניסיתם?ואיך זה היה? ואם אתם לא מתכוונים לעשות-למה לא? זהו

Lir האחת

New member
אהמ

הייתי מעדיפה לעבור 3 מועדי ב' ולא לעשות צניחה חופשית
נראה לי מפחיד

ViolSastrad

New member
כמעט...

שני חברים שלי הציעו לי... התלבטתי יותר מדי, והם הלכו בסוף לבד... שילמו יותר מ-900 ש"ח
, אבל סיפרו שזה היה כיף חיים... וגם הרגישו איך שהארנק שלהם הופך להיות קל יותר
. אם יהיו 900 ש"ח עודף ולא יהיה מה לעשות... אז..... אשקול את האפשרות
...

אם היו לי 900 ש"ח מיותרים,

אז הייתי קונה את כרך מספר 3 של "קורפוס הכתובות הלאטיניות" (Corpus Inscriptionum Latinarum), בעריכתם של תאודור מומזן, אוטו הירשפלד ואלפרד פון דומאשבסקי. סתם. זה לא עולה 900 שקל... זה עולה 600 דולר!!! דאנטה

חחח דאנטה..

אתה יותר מדי שקוע בתוך הספרים...אתה יודע...ספרים ייעלמו יום אחד וכך גם אנחנו,כך שצריך לחיות את הרגע... (מדברת מישהי שמבזבזת יותר מדיי כסף על ספרים אבל לא משנה
) בכל מקרה-צניחה חופשית לא עולה 600 דולר!! כפי שידוע לי צניחת היכרות עולה בסביבות ה1100 בישראל,ובחו"ל זה בכלל יותר זול...

חחח..

זהו זה האמת גם השיקול שלי..ממש ממש בא לי לעשות,בטירוף בא לי לעשות את זה,אבל אני גם ככה ענייה וכסף אין. וחוץ מיזה שזה מפחיד ואפשר למות מיזה (פרט שולי). ניראה לי בקיץ אחרי הסמסטר אני אפנק את עצמי באיזה צניחה חופשית..

מתן4ל

New member
אימלה!

אני לא יעשה צניחה חופשית גם אם ישלמו לי 900 שקל בשביל זה

מתה ל

זה כ50 שניות נפילה חופשית באוויר ואז עוד איזה שש דקות צניחה. עולה כ1110 ש"ח. רציתי לעשות עם ידיד, אבל הוא החליט שנכון לעכשיו אין לו כסף. ראיתי את זה בסרט נק' פריצה, עם קיאנו ריבס ופטריק סיווזי או אנאערץ מהשמו ומאז אני מתה לעשות את זה. בעיניי זה שווה את הכסף.

shay4442

New member
עשיתי באנג'י בנפאל

ושיקשקו לי הביצים וזה היה רק בגובה 162 מ'.....

למעלה