מישהו כאן

NFish

New member
מישהו כאן

עשה את הבחינה עם עט עיפרון? אני מאוד הייתי רוצה לעשות את הבחינה עם עט עיפרון אבל המדריך שלי אמר שהוא חושב שאי אפשר, למרות שקניתי חודים שהם HB (לא 2 HB, אבל הבנתי ש HB ו - 2, זה בעצם אותו דבר...)

אפשר, אפשר.

רק לא עובי 0.5. עובי 0.7 ומעלה (אלא אם כן בא לך להעביר את רוב המבחן בהשחרת עיגולים). HB זה אכן מה שצריך. רק תוודאי קודם שהם לא רכים מדי (=ההשחרות נמרחות בקלות רבה במגע).

NFish

New member
אני בן...!

יש לי חודים בעובי 0.9 מ"מ. שזה בהחלט למפגרים שלא שולטים במידת הכוח שהם מפעילים בידיים... מה הכוונה לא נמרח??

יש חודים בכל מיני דרגות רכות

בדרך כלל זה אמור להיות בסדר, מי שאוהב את החודים שלו רכים (כמוני) צריך לחפש אותם במיוחד.סביר להניח שיש לך חודים סטנדרטיים. אבל רק כדי לוודא שלא נפלת בטעות על רכים - תעשה עיגול מושחר (לא בהגזמה שמוציאים עליו סנטימטר חוד. מושחר רגיל) ותנסה למרוח אותו עם האצבע (שוב, לא באלימות. נגיעה רכה). לכל עיפרון תהיה טיפה מריחה, מחודים רכים יצא לך חתיכת כתם שחור וכהה במריחה כזאת. אם זה לא מה שקורה, זה בסדר. זה נכון אגב לא רק לעפרונות חודים אלא לכל HB. יש HB רכים במיוחד גם בעפרונות עץ. אבל שוב, מי שקונה סתם סוג סטנדרטי, זה סטנדרטי. רכים במיוחד (בד"כ) צריך לחפש במיוחד

למעלה