מישהו כאן? אני כאן ולא יצאתי היום:(
פ פרסטטוניק ווגון יילט New member 6/5/06 #6 אכן כן, גם כיעור זה לא דבר אבסולוטי אני לדוגמא נמשך לבחורות מחוצ'קנות עם פלולות מוגלתיות על הפנים go figure
אכן כן, גם כיעור זה לא דבר אבסולוטי אני לדוגמא נמשך לבחורות מחוצ'קנות עם פלולות מוגלתיות על הפנים go figure
פ פרסטטוניק ווגון יילט New member 6/5/06 #8 מצאתי דוגמא אני לא חושב שתוספת שיער תשנה משהו במשיכה שלי אליה. אבל כל מקרה לגופו. ובתנאי שהשיער לא יסתיר את הצהוב שיוצא בשפריץ החוצה. את עונה לקריטריונים? אגזמה פחות אגזמה יותר זה לא מה שמשנה לי. אני מוכן להתפשר.
מצאתי דוגמא אני לא חושב שתוספת שיער תשנה משהו במשיכה שלי אליה. אבל כל מקרה לגופו. ובתנאי שהשיער לא יסתיר את הצהוב שיוצא בשפריץ החוצה. את עונה לקריטריונים? אגזמה פחות אגזמה יותר זה לא מה שמשנה לי. אני מוכן להתפשר.
ה העכביש2 New member 6/5/06 #9 חחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif ואני אומר: דיסקסטינג!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא ידעתי שיש אנשים שנמשכים לאגזמה... אני מתחבר לדברים יותר סולידיים: אקנה בפריסה גופנית, ציפורן חודרנית, חננה נוזלת, מזילהריר וכ"ו... שפיריצים צהובים? אגזמה? איכס, אתה מגעיל!!! |פשם|
חחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif ואני אומר: דיסקסטינג!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא ידעתי שיש אנשים שנמשכים לאגזמה... אני מתחבר לדברים יותר סולידיים: אקנה בפריסה גופנית, ציפורן חודרנית, חננה נוזלת, מזילהריר וכ"ו... שפיריצים צהובים? אגזמה? איכס, אתה מגעיל!!! |פשם|
L liormk New member 6/5/06 #10 תחשבו על זה כך: שומה שעירה עם מוגלה זה כמו שיער עם ג'ל, זה הכל... אפשר לעשות שפיצים
פ פרסטטוניק ווגון יילט New member 6/5/06 #19 גם אותך זה מגעיל? ../images/Emo12.gif חשבתי שאני היחידי שמתלהב מדברים מגעילים.