כנפיים לבנות
New member
מישהו כאן???
אוזן קשבת... חיבוק.. משו
אוףףף!!! נמאס לי....
מרגישה שאני ממש נלחמת עם עצמי לא ליפול.. להאחז בדברים הטובים (ולהפתעתי יש גם קצת כאלו) ולהפיק את המירב מהדברים הקשים.. אבל קשה לי.. ועכשיו אני לא יודעת על מי אני כועסת יותר, על עצמי או על המטפלת שלי.. אני לא כל כך מאמינה שאני רושמת את זה כאן.. אבל אני חייבת להוציא את זה איפשהו.. אני יודעת שאני צריכה לקחת אחריות על הטיפול ואם אני רוצה לדבר על משהו זה אחריות שלי להביא את זה ולדבר על זה.. ואני מביאה את זה.. בדרך שלי.. היא יודעת בדיוק על מה אני רוצה לדבר וגם כמה קשה לי עם זה.. מרגישה שהיא רק צריכה לשאול שאלה אחת והכל יצא.. והיא גם יודעת את זה.. כי היא שואלת שאלות בכוון, אבל הכל מסביב.. לא באופן ישיר.. וכבר שבועיים זה ככה... אוףףףף מרגישה שאני צריכה פשוט לספור עד עשר ולהוציא את זה (כמו שסקאלי כתבה) דיברנו על לקפוץ לבריכה.. ואמרתי לה שמבחינתי זה לקפוץ ראש ולהתחיל לשחות.. אבל עכשיו אני מרגישה שזה הולך כל כך לאט.. ואין סבלנות או כוחות למשוך את זה כל כך הרבה זמן.. מרגישה שאני נכנסת למים דרך המדרגות בקצב הכי איטי שאפשר.. והמים קפואים!! וזה הרבה יותר קשה מאשר לקפוץ ראש.. מרגישה שהכוחות הולכים ואוזלים לי... ואני תופסת אותם כל כך חזק ביידיים ונלחמת איתם שלא יברחו ממני..
אוזן קשבת... חיבוק.. משו