מישהו כאן?

פנינה 21

New member
מישהו כאן?

להבדיל מהפעם הקודמת אני לא צריכה תשובות -כי שאלתי את הפסכולוגית שלי אם הבעיות שינה שלי הן חלק מכול הצרות שלי והיא אמרה שכן .. אני צריכה לדבר עם מישהו.. אם מישהו כאן אז שיכתוב..

מכירה את זה

גם אני לא הולכת לישון הלילה אבל לפחות אני יודעת שאני בבית אז אני ישנה ביום

פנינה 21

New member
לישון ביום..

גם אני עושה את זה לפעמים כאילו שביום יותר קל לישון

כן...

בזמן האחרון יש לי קטע כזה שרק כשאני שומעת את הציפורים אני מרשה לעצמי להכנס למיטה, אבל אני יכולה להרשות לעצמי בינתיים כי אין לי ממש מה לעשות אבל את, יש לך בית ספר מחר אם אני לא טועה, אז אולי כדאי שתנסי בכל זאת לישון... ואם לא בא לך, ואת רוצה לדבר אז בכיף (קראתי קצת מהבלוג שלך...) אז תשלחי לי מסר ואני אשלח לך את האייסי שלי...

דנטל

New member
זו באמת יותר בעיה כשצריך לקום בבוקר

אני יכולה להרשות לעצמי ללכת לישון מאוחר כי אני לא חייבת לקום מוקדם. חבל רק שהשינה גרועה ולכן לא משנה מתי אני קמה - אני תמיד עיפה. בכל מקרה, כרגע אני כל כך עיפה שבדמיוני אני נרדמת ממש מהר. במציאות אני יודעת שהסיכוי נמוך.

פנינה 21

New member
אני לא נוסעת היום לבית ספר

ככה שלגבי היום זאת לא בעיה . עקרונית נכון זאת בעיה רצינית כשצריך לקום מוקדם..

דנטל

New member
נורא מוזר, אבל קמתי בקלות היום

זה לא קרה לי כבר כמה שנים.

פנינה 21

New member
יותר מוזר

אני מול המחשב לילה שני ברציפות מודה שבמהלך היום ישנתי 3 שעות בצהורים. אבל 3 שעות שינה זה לא מספיק כדי לא לישון 2 לילות!

דנטל

New member
מאוד מאוד לא מספיק אפילו

ומה שיקרה בסוף שבקרוב תתאלפי על המיטה באמצע היום. בערך מה שקרה לי הלילה שבחצות התחלתי לנקר אז הלכתי למיטה ולא קמתי עד לפני איזה חצי שעה. כלומר, היו מלא יקיצות כמו תמיד, אבל לא יכולתי להוציא את עצמי מהמיטה, וכשאני חושבת על זה אז זה בטח לטובה כי אם הייתי יוצאת קודם מהמיטה זה בטח היה משבש לי את כל היום.

למעלה