מישהו כאן?

רוני! חזרת!

מה שלומך, יקירה? איך היה? התגעגעתי. כמה טוב לראות שאת פה, איתנו. אוהבת אותך. מחכה לשמוע ממך... מקווה שהיה לך טוב. אני.

רוני_(-:

New member
חזרתי!!

כל יום חשבתי עליכם! נכנסתי לכאן אבל המחשב לא קורא עברית אז הכל נראה בערך ככה: kdhfuisdhguidfguifuchgj jfhgu fuhgudfh gjhfu frtji חי חי.... לא נורא. היה ממש כיף!!! ואתם יודעים מה, אכלתי, לא הרבה, אבל אכלתי! והחלטתי שאם נגזר עלי להיות פרה או לרעוב- אני אהיה הפרה שהייתי פעם! אני אמשיך לאכול! לא מסכימה לרעוב! חוץ מכל זה היה ממש אחלה! עשיתי רפטינג, הלכתי לקנדה וונדרלנד- הכל היה רכבות הרים! היה ממש כיף, עשיתי חיים! מאיה- גם אני כל-כך אוהבת אותך, כל-כך מצטערת שלא יכלתי להיות כאן איתך...אבל הייתי איתך כל הזמן, בלב. אוהבת, רוני.

כמה טוב לשמוע....

שהיה לך כיף ועשית חיים.... לפחות מישהו עושה. גאה בך כל כך על החלטתך - ואני מבטיחה לך שגם אם תאכלי לא תהי פרה. הבטחה של פרת משה רבנו. אין סיבה שתרעבי...אין כל סיבה שתסבלי סתם. שמחה שנהנת... מקווה שחזרת עם כוחות מחודשים להמשיך במאבק שלנו. אוהבת אותך וכל כך גאה בך.... אין כמוך. אני

תרנגולת

New member
ויי..

ברוכה השבההההה B-) שמחה שהיה לך כיף.. זה טוב לנשמה. ושמחה שהחלטת לא להתעלל בעצמך הפעם. זה טוב. אחלה :)

למעלה