מישהו כאן... היה בהופעה של USELESS ID ??
T TimBuck2 New member 31/7/02 #2 איי פעם? או לאחרונה? כי הייתי בהופעה שלהם בפסח של שנה שעברה... אם זה נחשב
W Warzone New member 31/7/02 #3 חחחחחחחחח מה????? יוסלס להקת הפאנק האגדית?????? זה כמו לשאול אם הייתי בהופעה של נופקס... NOT כן מלא פעמים אבל לא לאחרונה
חחחחחחחחח מה????? יוסלס להקת הפאנק האגדית?????? זה כמו לשאול אם הייתי בהופעה של נופקס... NOT כן מלא פעמים אבל לא לאחרונה
T themisfits New member 31/7/02 #6 המממ עוד ארבע חודשים פעם אחרונה שבדקתי... הורידים שלך עוד יתפוצצו אחי בינתיים תהנה מהשירים על המחשב למה יש זמן עד שתהיה הופעה נורמלית של המכורים!
המממ עוד ארבע חודשים פעם אחרונה שבדקתי... הורידים שלך עוד יתפוצצו אחי בינתיים תהנה מהשירים על המחשב למה יש זמן עד שתהיה הופעה נורמלית של המכורים!
S Sham 69 New member 31/7/02 #9 בתקלוט ביום שני שמו דיפיאיי, פתאום חצי האנשים התעוררו ובאו לרחבה של התקלוט, אז אני מתאר לעצמי מה יהיה בהופעה..
בתקלוט ביום שני שמו דיפיאיי, פתאום חצי האנשים התעוררו ובאו לרחבה של התקלוט, אז אני מתאר לעצמי מה יהיה בהופעה..
P pikitup New member 31/7/02 #12 כל שבוע אנחנו שמים.. יש לי מקורי.. איך היה באמת? נעלמתי לאיזה 3 שעות ואחרי זה חזרתי... בקושי הגיעו אנשים (דווקא שבוע שעבר היו די הרבה) ולכן זה כנראה היה הערב האחרון
כל שבוע אנחנו שמים.. יש לי מקורי.. איך היה באמת? נעלמתי לאיזה 3 שעות ואחרי זה חזרתי... בקושי הגיעו אנשים (דווקא שבוע שעבר היו די הרבה) ולכן זה כנראה היה הערב האחרון
S Sham 69 New member 1/8/02 #13 היה לא רע למרות שהלכתי מוקדם יחסית רק חבל שכולם הלכו לראות את הטים של ואנס במקום להשאר בהופעות.. ופעם הבאה אני רוצה את DPA - ANOTHER FRIDAY NIGHT TO SHARE ולא אכפת לי מה..
היה לא רע למרות שהלכתי מוקדם יחסית רק חבל שכולם הלכו לראות את הטים של ואנס במקום להשאר בהופעות.. ופעם הבאה אני רוצה את DPA - ANOTHER FRIDAY NIGHT TO SHARE ולא אכפת לי מה..