מישהו כאן?

c o h e n 8

New member
מישהו כאן?

לא יצאתי ומשעמם לי .....ובלי שום קשר יש לי שאלה, הרגשתם לפעמים שטוב לכם לבד אבל מצד שני אתם מרגישים שאתם נעלמים? או שאולי העולם סביבכם נעלם? ככה אני מרגיש...רציתי לדעת אם חלק מכם גם מצא את עצמו במצב כזה...

c o h e n 8

New member
כן....אני מתכוון ש

כבר הרבה זמן שאני בלי בת זוג וזאת בחירה שלי. אחיר הפרידה האחרונה החלטתי להיות לבד לתקופה ארוכה וטוב לי עם זה זאת אומרת טוב לי להיות רווק (כרגע) ולא עם בת זוג אבל הרגשתי שלאט לאט אני נחנק מעצמי ומתרגל למצב של חוסר חום ואהבה והכי גרוע שהתרגלתי לזה...

ש חף

New member
אמ...

לא הרגשתי את זה מעולם. גם אני החלטתי שאני רוצה לבד,בהתחלה היה כיף נורא אחר כך כן הרגשתי שחסרה לי תחושת הזוגיות ולא התרגלתי לזה,זה בא והולך בתקופות מסויימות. יש הרבה דברים ואנשים שממלאים אותי ככה שהתחושה הזאת מגיחה פעם ב... בסיטואציות מסויימות איך אפשר להתרגל? זה תמיד חסר אלא אם כן אתה נהנה מזה וגם זה קורה וזה גם צורך. מזל שאנחנו לא מתוכנתים ומרגישים.

העכביש2

New member
הרגשתי...

אולי לא בדיוק "נעלם" אבל בהחלט הרגשה מוזרה... נראה לי שאני מצליח להבין למה אתה מתכוון...

מוכר מוכר ...לגמרי אפילו

זה מתחיל מבחירה , אבל אחר כך זה מתחיל לנבור בתוכך ... מזדהה לחלוטין עם ההרגשה . אין פתרון קסם , צריך להתחיל לנוע ולהניע דברים .. ופה בעצם מתחילה הבעיה . איך עושים...

מחשבה חיובית יכולה לעזור ..

מחשבה חיובית , בתור התחלה יכולה לעזור מאוד. אומרים שמה שבנאדם משדר לסביבה משפיע על ההתפתחות שלו בהמשך. לכן , אפשר להתחיל בפתיחות ... ובעיקר ברצון "להתשחרר" מהמצב התקוע הזה ...(לא מספיק רק להגיד שרוצים לצאת מהממצב התקוע ושרוצים להיחשף לדברים חדשים וטובים אלה ממש ממש להאמין בזה ) ועוד משהו שלדעתי חשוב מאוד ואנחנו כולם עושים אותו אם אנחנו רוצים או לא , זה להפסיק להסתכל על האחר אייך הוא התפתח , התקדם , איזה זוגיות יפה יש לשכן וכאלה .. כי זה , לדעתי , הכי תוקע.

למעלה