מישהו כאן?
ד דותן הראל New member 11/1/05 #5 "קיבוצניקית:........ היו ימים ש.... הפורום הזה היה בנוי על שירשורים כאלה, חחחחחחחח היו ימים טובים, הפורום הזה פרח, אנחנו נחזיר את זה למצב הקודם
"קיבוצניקית:........ היו ימים ש.... הפורום הזה היה בנוי על שירשורים כאלה, חחחחחחחח היו ימים טובים, הפורום הזה פרח, אנחנו נחזיר את זה למצב הקודם
ק קיבוצניקיית New member 11/1/05 #6 חבל שזה לא ממשיך... אני מנסה... זה לא נראה לי עוזר... כולם ישנים פה...
א אליאור המקורי New member 11/1/05 #7 לא כולם..../images/Emo9.gif אני ער כל יום עד 4 לפנות בוקר. אם מישהו לא מצליח להרדם..
א אליאור המקורי New member 11/1/05 #12 לא יכול עכשיו, סורי.../images/Emo9.gif תודה על ההזמנה בכל אופן, אולי אכנס יותר מאוחר.
א אליאור המקורי New member 11/1/05 #10 נגד ריב. מצטער. בגלל הדברים האלו עזבתי את הפורום בפעם הקודמת. אם אתה מעוניין להתחיל בנושאים כאלו שוב, רק תגיד לי, שאני אדע ללכת בזמן.
נגד ריב. מצטער. בגלל הדברים האלו עזבתי את הפורום בפעם הקודמת. אם אתה מעוניין להתחיל בנושאים כאלו שוב, רק תגיד לי, שאני אדע ללכת בזמן.
ד דותן הראל New member 11/1/05 #11 לאאאאאאאאא לא הבנת........ לא ריב...........יאללה מה יש לך, סתם ויכוח ידידותי
א אליאור המקורי New member 11/1/05 #15 ../images/Emo163.gifעזוב, הדפק אצלי.. אני לא מבין צחוקים לפעמים...
ד דותן הראל New member 11/1/05 #16 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחחחחחחחח../images/Emo6.gifשטויות