מישהו כאן שיחק פעם ב Serious sam?

Cheetah

New member
מישהו כאן שיחק פעם ב Serious sam?

יש את המשחק הזה על המחשב כאן, שיחקתי בו טיפה פעם, מזמן.. היום בצהריים היה לי חלום צלול, ואני מנסה לעשות דברים רציניים, קצת לייצב את החלום, ולפתח יכולת מחשבה גבוהה יותר. אבל מה פתאום אני רואה באופק, שתי שוורים ענקיים מתחילים לדאור לקראתי...(בדיוק כמו במשחק... (הייתי במדבר)) ואני בכוונה מנסה בחלומות הצלולים שלי בזמן האחרון להימנע, משליטה בחלומות.. ופשוט להתמודד עם המצב כמו שהוא ולהישאר בחלום. שוורים שמנסים להרוג אותי די הורסים את זה. אז תזהרו! המשחקים שאתם משחקים בהם... עוד יחזרו לרדוף אותכם.

Mr. Nice Guy

New member
שוורים מנסים להרוג אותך?

איך זה נגמר?

Cheetah

New member
עשיתי מה שצריך לעשות

וזה כמובן... להתחיל לעלות על צלע של הר וששור אחד מתקרב אליי לדחוף אותו מהצד ואז הוא נופל מההר על השור השני.
טיפלתי במצב בצורה הכי רציונלית שיכלתי ומיד אחרי זה התעוררתי זה באמת מה שקרה, עוד פרט על החלום זה שהיה מישהו רחוק באופק ששיחרר את השוורים לכיווני. מה שקצת מדאיג אותי, זה היה חבלה מכוונת ואני לוקח את זה אישי

fishi14

New member
שמעתי פעם איפשהו על שליחת חלומות...

קראתי פעם איפשהו על דבר שנקרא שליחת חלומות- שמישהו יכול לשלוח לך איכשהו דרך התת-מודע חלום.... משהו כזה... שטויות- אבל תחשוב על זה...
אז.... מה חוצמזה? ממש משעמם לי!!!!!!! קקה של יום אם יורשה לי לציין... ביי

shabaz

New member
אהההההההה!!!!

שטניסט!!! שטניסט!!! הצילו!!! הצילו!!! תביאו את הלפידים, את המבערים, את המציתים, את הגפרורים!!! הוא שטניסט!! צריך להרוג אותו!!! אההההההההההההההההההההההה כמה מרגש... גם אני קראתי את זה... זה סתאם קקי בלבן דרך אגב... קראת את זה אצל רוחי נכון? הוא בבון מפוחלץ....סתאם צשתדע. יאללה ביי אנשים שבז רות סוף בבני בגין רותי סוף אהרונוב פסקי סממה, השופט,ף בן, זונה.

לימונדה

New member
מה המצב אח שלי? אתה בטוח שהכל תקין

אצלך? הודעה לא מובנת במיוחד... צ´יטה- אני לא ממש מבינה בזה אבל איך שאני רואה את זה- התת מודע שלך פשוט נתן לך אתגר להתמודד עימו בחלום וזה הכל! TAKE IT ESEY MAN! בה-ביי אוהבת: לימו!

wee man

New member
אוקיי אז ככה,

הוודעה אומנם קצת מוזרה אבל אהבתי את הקטע... בקיצר, אנשים אומרים שהמוח הוא בעצם מאין כלי שאתה יכול לנוע איתו ולתקשר דרכו (אחרת איך תסבירו מסע אסטרלי, טלקינזיס (פסיכו קינזיס), טלפתיה ועוד דברים כאלה), ובגלל זה מאמינים שאתה גם יכול לקרוא לאנשים לחלום שלך... אני לא בדיוק יודע איך אבל לפי מה שהבנתי זה קצת מסובך. אל תסמכו על מה שאמרתי אבל זה נשמע קצת הגיוני ותזכרו: אל תשללו דברים עדש שתנסו אותם אז מי שמבין וניסה, אולי שייכתוב כאן כי אני לא חושב שממי שכתב כאן דברים יש כאלה שניסו שלכם ינון

fishi14

New member
הודעה שלי?! מוזרה?! מה פתאום../images/Emo8.gif

זה דווקא דיי מזניב, אני חושבת על להתעמק בנושא... אם מישהו יודע משהו על הנושא יותר בפרוטרוט אני אשמח לשמוע!!!!!!! בָיי

oren_b35

New member
שאלה!!

למה אתה מנסה להמנע בשליטה בחלומות שלך? הרי זה כל הכיף....

Cheetah

New member
הממם...

אני מנסה לבדוק קצת בקשר ל"חלימה" בשליטה בחלומות הגעתי כבר לשלבים די מתקדמים, אפילו קצת יותר מדיי מתקדמים. הרעיון שעומד מאחורי זה הוא קצת מסובך, אבל בפשטנות אם אתה שולט בחלום הדברים שיקרו מקורם בדימיון של ותוצאה ישירה של כוח הרצון שלך... אם אתה לא שולט בחלום, יכולים לקרות הדברים שאתה לא יכול לדמיין... וזה יהיה הרבה יותר חסכוני במאמץ, שזה נקודה מאוד חשובה. מנקודת מבט של ה"חלימה" יש לזה עוד כמה היבטים להמנעות מהשפעה על הסביבה

למעלה