אוריילי אימפריה!
או במילים אחרות- אני זיהתי את המילה אוריילי ואחריה סימן שאלה אזת שכחו שאני ידבר על משהו אחר (למרות שבאמת כדאי לך לשבת אחד על אחד באייסי או איפה שהו אם טוכרי (האהא! הצלחתי! טוכרי= שילוב של טובי ביצ´ר וכריס קלר) כי זה גם שווה) (אב לא כמו אוריילי וגלוריה שאני לא יודעת איך לחבר אותם) (וזה כן שילינג´ר כי ככה מבטאים את זה באנגלית) בכל מקרה הנה מה שאני מקווה הוא הסיפור המלא. למרות שמאוחר ויכול להיות שאני אשכח כמה פרטים. הכל התחיל כשריאן שם לב שיוצא לו דם מהפיטמה, הוא הלך לגלוריה נת´ן, הרופאה, והוא אובחן עם סרטן השד (כן השד). הוא היה דיי אפסט וכשגלוריה טיפלה בו, הוא התאהב בה. היא כמובן לא יכלה להיות איתו כי לא רק שהוא פציינט והיא רופאה, היא גם נשואה. ריאן ידע שגלוריה והמנהל, מקמנוס יצאו לכמה דייטים (ובעיקר בגלל זה מקמנוס אחרי זה ישנא את אוריילי) והבין שגלוריה לא מאושרת. הוא ביקש מאח שלו, שיש לו מוח של בן חמש ממכה שהוא קיבל בקטטה, לרצוח את הבעל של גלוריה- פרסטון. העניין התגלה וסיריל (האח, שד"א השחקנים אחים במציאות ויש להם אח שלישי שגם הוא מעורב בסדרה) נשלח לאוז. למזלו הרע הוא היה בתא עם שילינג´ר או אחד מהחברים שלו והם אנסו אותו. ריאן גילה את זה, וביקש ממקמנוס להעביר את סיריל לאם סיטי, שמה ריאן יוכל לשמור עליו. מקמנוס אמר שהוא מוכן רק עם ריאן יודה שהוא הזמין את הרצח של גלוריה. היה שם איזה שהו עניין שאני לא ממש זוכרת וריאן בסוף הודה ברצח- שזה אומר שהוסיפו לו שנים ועכשיו הוא כל החיים בכלא. הזמן עבר, ולא נראה לי שממש קרה משהו בין גלוריה וריאן חוץ מזה שהוא היה לפעמים הולך למרפאה בלי סיבה סתם כדאי לראות אותה והוא היה שולח לה מכתבי אהבה, שהפסיקו אחרי שהנזירה, סיסטר פיט, בקשה ממנו. בעונה 4-א, אחרי שסיריל הרג באמצע קרב איגרוף אסיר אחר, לסיריל התחילו להיות סיוטים על פרסטון והאסיר הזה שבאים לרדוף אותו. ריאן דיבר עם סיסטר פיט (הכלה! תודו שהיא הכי כלי שם!) והיא המליצה שסיריל וריאן יכנסו לתוכנית שבה קורבנות לפודע יושבים בשיחות טיפוליות עם מי הפושעים שפגעו בהם. ביום של השיחה של האוריילי´ס עם ההורים של פרסטון וגלוריה, פיט הזהירה את ריאן שלא יגיד לגלוריה שהוא אוהב אותה, כי זה יגרום כאב. השיחה התחילה וסיריל בכה קצת ואבא של פרסטון אמר כמה דברים וריאן וגלוריה בעיקר שתקו, עד שאמא של פרסטון אמרה שמה שהכי מפריע לה זה שהאוריילי´ס לקחו ממנה את הנכדים. אז ריאן התחיל לדבר ואמר שבכל מקרה לא היו להם נכדים, ואפילו שגלוריה ניסתה להשתיק אותו הוא אמר שהיו נישואים בין גלוריה ופרסטון נגמרו ושלגלוריה היה רומן עם מקמנוס. התחיל ויכוח ואמא של פרסטון אמרה משהו בסגנון "בגלל מה שקרה בינו [ריאן] לבינה [גלוריה] פרסטון מת כרגע" גלוריה התעצבנה, וריאן העתצבן קצת יותר וצעק שהוא, בניגוד לגלוריה, מעולם לא הסתיר את העובדה שהוא אוהב אותה. גלוריה החזירה לו ואמרה שהוא לעולם לא יוכל באמת לאהוב, ושתמיד יש לו איזו שהיא תוכנית פעולה (ריאן יגוע כתחמן של הכלא- אם הוא צריך שמישהו ימות, הוא גורם לאויב שלו לחשוב שהוא רוצה להרוג את מי שריאן רוצה להרוג בעוד שריאן גם מנסה לגרום למי שהוא רוצה להרוג להרוג את השני שאמור להרוג את מי שריאן רוצה להרוג. מסובך? זאת הגאונות האירית של מחמדנו ריאן). גלוריה יוצאת מהחדר ולריאן יש מין חצי חיוך חמוד כזה! אחרי זה שומעים אותו עושה שיחת טלפון (היה שם עניין עפ פאלפון, לא ניכנס לזה עכשיו) ואומר שהוא חייב שמשהו יתבצע היום. מאוחר יותר מספרים לו שגלוריה נאנסה והוא נראה דיי קריר (אבל הוא קריר בקשר להכל). הזמן עובר והאנס של גלוריה מגיע גם הוא לאוז, הוא הכיר את ריאן וסיריל מהזמן שהם היו צעירים וניהלו כנופיית רחוב והוא הביע רצון לעשות איתם עסקים. ריאן שיחק אותה חבר שלו. ויום אחד (אוו מתח) הם היו בחדר כושר, רק שניהם, ודיברו על הדרך שבה ריאן עושה עסקים. הוא בדיוק סיים לספר לאנס, ששחכתי את שמו, שהיום- כשהוא בכלא- הוא כבר לא עושה דברים לבד אלא גורם לאנשים לעשות את זה בשבילו ובדיוק אז הוא תקע לאנס משקולת בראש, הרב אותו, בלי להיות מודה לעבודה שאחד המוסלמים (המנהיג נראה לי, ושוב פעם יש לי בעיה לזכור שמות אחרי שאומרים לי אוריילי, במיוחד עם גלוריה) ראה אותו. הוא לקח מהאנס את השרשרת שלו ושם אותה לגלוריה על השולחן. זה היה סוף עונה 4-ש, העונה הקודמת. מה שקרה עד עכשיו בעונה הזאת גלוריה גילתה שריאן הוא זה ששם את השרשרת על השולחן שלה, והוא הרג את האנס. היא הודתה סוף סוף שהיא אוהבת את ריאן (יפיייייייייי! יאיייייייי! ואוווו!), היה קטע עם ניסוי שמי שמתשתתף בו יכול לקבל שחרור מוקדם גלוריה שמה את סיריל וריאן ברשימה של מי שמתתף בניסוי ומקמנוס כעס עליה שהיא עושה את זה בגלל שיש משהו בינה לבין אוריילי, אוריילי גילה איך שהו שהיא הודתה שהיא אוהבת אותו (הוא תמיד ידה שהיא אוהבת אותו, היא פשוט לא השלימה עם זה עד תחילת העונה). מי שראה את ריאן סיפר למנהל וכשריאן גילה שהם עלו עליו הוא אמר לגלוריה שהיא צריכה לעזור לו לברוח. היא לא ענתה לו וככה יצאנו לשבועיים חופשה (אוווווווווווווף! אני צריכה ריאן!) זהו. הסיפור הזה מסביר את רוב סיפור גלוריה-ריאן וההודעה האובססיבית מאוד מסבירה את הכינוי שלי