מישהו כאן עובד עם MAYA?

SUPER TROOPER

New member
מישהו כאן עובד עם MAYA?

אם כן בבקשה תראו לי עבודות שעשיתם עם התוכנה כי אני רוצה להתרשם מהתוכנה ולראות מה אפשר לעשות איתה ואם כדאי לעבוד איתה... גם אתרים עם תמונות שנעשו בתוכנה טובים ... תודה מראש!

wizz

New member
אחי תקשיב לי -

יאללה אחי מה הבעיה שלך לבחור תוכנה אחת? עזוב בתכלס כל התוכנות אותו דבר רק אינטפרנס שונה תנסה מה שבה לך ותבחר! באופן תיאורותי מאיה יכולה לעשות הכל! מאיה פצצה תוכנה והיא בהחלט ברמה של מאקס ולייטואו עם לא יותר (אני אישית משתמש מאקס ) . אבל משהו חכם פעם אמר "זה לא התוכנה זה האיש" אני מקווה שהבנת מה אני מתכוון כי אתה פושט רץ מתוכנה לתוכנה תוריד אחת שב איתה שבוע תראה איך אתה מרגיש ואז תמשיך אתה מזכיר לי את אח שלי כשאנחנו עובדים בגינה ( אבא שלי מכריח אותנו^^) . הוא כל הזמן מחפשים כלים כל הזמן מנדנד בסוף אנחנו מסיימים את העבודה עד שהוא מסיים . אז פשוט כך מאקס או כל תוכנה אחרת ותשב עליה. אל תחשוב שאם היה לך תוכנה אחרת פתאום תוך שניה תוציא איזה יצירת פוטו ריאליסטית חבל על הזמן~! אז לסיום : צריך לקרוע את התחת אחי . יאללה ביי מצטער עם הייתה קשוח פשוט אני רוצה לעזור .

poziman

New member
אולי אני חצוף...

אבל תעבוד על הכתיב שלך.... סליחה

wizz

New member
חחחחח

לא זה בסדר אני רגיל לרשום באנגלית וגם מיהרתי בדיוק :) טעויות מפגרות אבל לא נורא ^_^

למעלה