מישהו כאן יודע מי מדבר

scary_face

New member
מישהו כאן יודע מי מדבר

ב die eier von satan? ומה הוא אומר לעזאזל?

j i m m y

New member
זה מתכון לעוגיות חשיש !

כל מה שאת שומעת שם זה מתכון לעוגיות חשיש.. הוא ממש אומר את המרכיבים בהתחלה ואחר כך איך להכין אותם. ... und keine Eier מה זה אומר ? בלי ביצים ! שם המתכון הוא "ביצי השטן" והשורה הזאת מזכירה לאורך כל השיר "ובלי ביצים!". האדם שמדקלם לאורך כל השיר הוא מרקו פוקס. אל תשאלו אותי מי הוא כי אין לי שמץ של מושג...

Eran911

New member
מרקו פוקס הוא הבאסיסט של Zaum

מרקו פוקס הוא הבאסיסט של Zaum שהיא להקה שדני תופף בה. כמו כן פוקס ניגן עם טול במספר הופעות על קלידים וסינט´. פוקאס גם היה מעורב עם כריס פיטמן שניגן גם ב Raplicants וב Failure, שזאת גם הלהקה הקודמת של טרוי וואן לואין, שהוא אחד מהגיטריסטים של APC שמיינארד עוד הכיר מאותה תקופה (היה להם טור ביחד). השיר עצמו הוא מין סאטירה/פארודיה שנשמעת קצת מאיימת וגורמת לחלק מהשומעים (שאינם דוברים גרמנית) להאמין שמדובר באיזה מחווה אנטישמית או נאצית. אבל בעצם מדובר פה במתכון מטופש לעוגיות חשיש. ואני חושב שהמסר הכי חשוב של השיר הזה הוא לא להאמין לכל מה שאתה שומע או קורא ושחשוב להשאר פתוח לרעיונות חדשים, ולא לשפוט ישר. הנה תרגום מגרמנית לאנגלית למי שמתקשה לתרגם: The Eggs of Satan ----------------- Half a cup of powdered sugar One quarter teaspoon salt One knifetip Turkish hash Half a pound butter One teaspoon vanilla-sugar Half a pound flour 150 g ground nuts A little extra powdered sugar ... and no eggs Place in a bowl Add butter Add the ground nuts and Knead the dough Form eyeball-size pieces from the dough Roll in the powdered sugar and say the Magic Words: "Sim sala bim bamba sala do saladim" Place on a greased baking pan and Bake at 200 degrees for 15 minutes ...AND NO EGGS Bake at 200 degrees for 15 minutes ...and no eggs.

Eran911

New member
אני לא בטוח

נדמה לי שזה הוא, אבל יכול להיות גם שזה דיוויד ברוטיל (המפיק). אני יודע שהוא ניגן טיפה על חלק מהכלים. יש גם סיכוי מעוד קטן שזה אדם, כי בחלק מההופעות הוא ניגן את זה בעצמו. אבל נראה לי הכי סביר שזה פוקס. אם אתה באמת רוצה לברר את זה אז לך ל http://toolshed.down.net , אתה בטח תמצא שם תשובה.

scary_face

New member
כל מהשרשום שם זה

שזה גרסה של jimmy על קלידים ולא רשום מי מנגן

Eran911

New member
...

טוב, אז מה שעוד נשאר לך לעשות, אם זה באמת כל קריטי לך, זה לחפש במנוע חיפוש פרטים על העבודה של מרקו פוקם עם TOOL. אתה בטח תמצא הרבה אתרים שונים שמדברים על הקשר בינהם ואולי יהיה שם פירוט של הקטעים הספציפים שבהם הוא מופיע. כמו כן יש סיכוי מעוד קטן שמי שמנגן את זה הוא למעשה כריס פיטמן. אני יודע שהוא מנגן על קלידים ב Third eye ולכן יש סיכוי שזה הוא. אבל אני די בטוח שזה מרקו פוקס. אם אני יזכר מי ניגן את זה, אז אני יודיע לך. מצטער שלא יכולתי לעזור יותר.

Eran911

New member
וואלה?

אני יודע שהוא איכשהו השתתף בהלחנת המוסיקה למנבק, לא ידעתי שהוא באמת ניגן איזה קטע כלשהו. טוב לדעת (לא שזה באמת מעניין אותי מי מנגן את זה, אבל כבל אופן אני שמח שמצאת את מה שחיפשת).

למעלה