מישהו/י שמע על...

tiger witch

New member
מישהו/י שמע על...

על קווי אנרגיה שמשוטטים באדמה ומחוצה לה בעולם וכך מעבירים אנרגיות שונות בהם הקווים היו ממקום למקום השם של קוי האנרגיות האלה אינו ידוע לי בעברית אבל באנגלית קוראים להם lay-lines יש מישהו/י שאולי יש לה/לו עוד מידע על הקוים האלה או בכלל שמע עלייהם?

itai90

New member
נראה לי

ששמתי אליהים גם שמאתי שבמקום שהקוים נפגשים הכוח שם יותר גדול ואלה מרכזי הכוח ככול שיותר קווים נפגשים ככה החוזר יותר גדול אבל אני לא סגור אל זה תקנו אותי אם אני טועה בברכת האור פם

MerlinTheWizard

New member
הקווים הללו...

בלי קשר לוויקה או למאגיה הם מה שגורם לך משיכה בין אנשים, למשל:גבר ואישה המארג הזה של הקווים מחבר ביניהם והם רוצים להגיע לשלמות שבה הם חיו לפני טריליוני שנים לפני שאלוהים פרק את עצמו לחלקים (אנחנו בני האדם) ונתן לנו את כח הבריאה. אם אתה שואל למה הוא עשה זאת אני אספר לך אם תשלח לי מסר... ------------------------------------------- מרלין ראש מסדר המכשפים

הוא לא מתכוון לזה

אלא לקווי אנרגיה העוברים בפלנטה החביבה שלנו, ללא קשר לבני האדם שבה. אם תמתין בסבלנות ליום ו´, אכתוב הודעה מעט מפורטת יותר בנושא (אלא אם כן מישהו יקדים אותי).

MerlinTheWizard

New member
בסדר חשבתי שהוא התכוון...

לקווים המקשרים בינינו. ------------------------- מרלין ראש מסדר המכשפים

suki da yo

New member
שמעתי עליהם פעם אחת

בספר ( נהדר!) שנקרא another fine myth. לא היה לי שמץ שזה דבר שאשכרה קיים, אבל זה הגיוני כי יש קטעים בספר שהכישוף דיי קרוב למציאות, חוץ מהתוצאות שהרבה יותר הוליווידיות כי זה ספר פנטסיה....

למעלה