מישהו יכול להזכיר לי בבקשה אלו שירים היו בהופעה אתמול בוינה?.. תודה=]
מ מאיה ברלינר New member 21/8/06 #1 מישהו יכול להזכיר לי בבקשה אלו שירים היו בהופעה אתמול בוינה?.. תודה=]
D DreamS_HunteR New member 21/8/06 #2 הנה../images/Emo121.gif Radio Rock DJ Trippin Monson Sin Sin Sin Millenium Make Me Pure Me & My Shadow (יחד עם ג'וני) Stayin Alive - איתור... Strong Back For Good Advertasing Space Come Undone Feel Let Me Entertain You RudeBox Angels ובסוף -She's The One
הנה../images/Emo121.gif Radio Rock DJ Trippin Monson Sin Sin Sin Millenium Make Me Pure Me & My Shadow (יחד עם ג'וני) Stayin Alive - איתור... Strong Back For Good Advertasing Space Come Undone Feel Let Me Entertain You RudeBox Angels ובסוף -She's The One
V Velma Kelly New member 21/8/06 #4 נצל"ש לא יודעת אם ראיתם אבל מצאתי את rudebox בהופעה חיה במילאנו.. אומנם זה לא באיכות כ-ז-ו טובה אבל זה חמוד
נצל"ש לא יודעת אם ראיתם אבל מצאתי את rudebox בהופעה חיה במילאנו.. אומנם זה לא באיכות כ-ז-ו טובה אבל זה חמוד
A a Warming Sign New member 21/8/06 #5 תודה ועוד קטע קצר,ממש שווה...אם הוא היה רוקד ככה בקליפ היה שווה לוותר על כל האורות הצבעוניים והרקדנים I LOVE IT! http://www.youtube.com/watch?v=bTkPnGypunA
תודה ועוד קטע קצר,ממש שווה...אם הוא היה רוקד ככה בקליפ היה שווה לוותר על כל האורות הצבעוניים והרקדנים I LOVE IT! http://www.youtube.com/watch?v=bTkPnGypunA
V Velma Kelly New member 21/8/06 #6 ../images/Emo99.gif he is sooooooooooooooo HOT when he dance like that! (חבל שאין לסמיילי הזה קצת ריר מסביב וככה אני בערך הייתי נראית כשראיתי את זה ) זה כל כך הצחיק אותי ! הוא נראה כאילו אם הוא היה עבור בשכונה של שחורים היו נותנים לו מכות טוב נו אין כזה מה לומר.. he rocks!
../images/Emo99.gif he is sooooooooooooooo HOT when he dance like that! (חבל שאין לסמיילי הזה קצת ריר מסביב וככה אני בערך הייתי נראית כשראיתי את זה ) זה כל כך הצחיק אותי ! הוא נראה כאילו אם הוא היה עבור בשכונה של שחורים היו נותנים לו מכות טוב נו אין כזה מה לומר.. he rocks!
A a Warming Sign New member 22/8/06 #7 hot as hell. אבל זה לגמרי מתאים לו,אני לא מבינה איך חושבים שלא.. הסגנון הזה תפור עליו,במיוחד בקטע הזה..
hot as hell. אבל זה לגמרי מתאים לו,אני לא מבינה איך חושבים שלא.. הסגנון הזה תפור עליו,במיוחד בקטע הזה..