מישהו יכול..

N o a M i l

New member
מישהו יכול..

או לתת לי ת'קישור לדף שמישהי כתבה הסברים. (או מישהו?) או להגיד לי.. אם יש לי 11,612 מעריצים, וההופעות בפאב הלכו לי מצויין, גם ב40 גם ב80 וגם ב120, אני יכולה לעשות בבארבי? ואם כן איך הכי ישתלם לי?

noam273

New member
תלוי

כמה אלבומים יש לך, בעיקרון, את גם יכולה לעשות בזאפה [ אם יש לך לפחות שני דיסקים] נעמיקה

glozoo

New member
הנה התשובה!!!

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1563&msgid=82065927 תיכנסי לקישור יש שם את כל מה שאת צריכה לדעת מקשר להופעות!!!

קרנוש272

New member
תראי

המספר של המעריצים מספיק כדי לעשות בבארבי,וצריך שהיה לך גם מספיק כסף. והכי כדאי לך שהכרטיס יעלה 120, יותר כסף ויותר שווה. כי מזה שווה שתעשי ב40 ואז תשלמי להם 7200 ואז תרווחי בערך 8000 שקל נכון? וכדאי לך בהתחלה לעשות בלי יח"צ ואח"כ ותשתדרגי לעם.

את יכולה לעשות גם בארבי וגם זאפה

אם יש לך מספיק אלבומים כדי לקבוע הופעות כאלה. תעשי עם יחסי ציבור ואז אין בעיה גם עם 120 בשניהם (אני עשיתי את זה עם פחות מעריצים לדעתי) אבל ככל שהמחיר יהיה נמוך יותר את מקבלת יותר מעריצים (ופחות כסף) - תעשי את החשבון שלך. ב40 בזאפה יוצא שתפסידי 3400 שקל ותרוויחי הכי הרבה מעריצים - בשאר המחירים את לא מפסידה נדמה לי... (אולי קצת בבארבי אבל לא ניסיתי) בהצלחה!

למעלה