כגראנג´יסטית בלב ובנפש סתם, סתם alice in chains? מכיר? קרוב לוודאי שכן, אבל אם לא, אז להקה גדולה... וגם יש להקה חדשה יותר שגם עליה בטח שמעת Creed עכשיו, למרות בטח יגידו שזאת לא להקת גראנג´, זאת כן, כן, ושוב כן, לא רק ששומעים בבירור, אלא הם להקת קאלט ו"העתקה" מוצהרת של פרל ג´ם!! ולהקה טובה בלי קשר, יש להם עוד להשתפר אבל טובים בסך הכל..
וואי הם פשוט לא משהו וזה בא ממעריץ משובע של פרל ג´אם הם פשוט לא זה להוא יש באמת קול מאוד דומה לאדי וודר אבל לא יודע יותר מוגזם ופחות משנה הוא נשמע כמו רומני במחזור אז לא בנתיים הם לא משהו
תראה, גם אני מעריצה מושבעת של פרל ג´ם, אם אפשר לקרוא לזה ככה... לקריד יש עוד המון המון מה להשתפר, ושוב, המון מה להשתפר. אבל החומר שלהם סביל פלוס, וגם יש להם פוטנציאל להיות להקה טובה מאוד, עובדה שהם מאוד מצליחים עכשיו באמריקה למרות שזה עידן קשה לרוק ולרוק אלטרנטיבי בכלל.... ולסקוט סטמפ (סולן קריד) יש באמת קול דומה לאדי וודר, אבל גם הסגנון שלהם מאוד דומה, כי, שוב, הם להקת קאלט שלהם!! טוב, אי אפשר להתווכח על טעם. אבל שוב, מה עם אליס אין צ´יינס??
לא יודע לא אוהב את החומר שלהם נראה שהוא ממחזר את עצמו כאילו יש את פרל ואח"כ עוד פעם פרל אם הבנתם ככה שזה די משעמם אבל אולי זה רק אני... אבל אליס אין צ´יינס שולטים בעולם שיימ ינ יו אחלה שיר
לא התכוונתי שהם להקה טובה, יש להם פוטנציאל, בסך הכל הם בכלל לא משהו, בכלל לא, אבל אם מישהו כבר מכיר את הסגנון או רק נכנס אליו ומחפש מה לשמוע זה נחמד ולא מעבר לזה. אז בקשר להמלצות, אליס אין צ´יינס, ממש ממש טוב, כדאי לך.
ואני מעריץ יותר ממושבע של פרל גאם המעולים השירים של קריד טיפשיים ומשעממים אין בהם את האנרגיות שאנחנו מכירים כל כך טוב מפרל גאם הסולן שלהם חקיין מטומטם שפשוט לא יכול להימנע מלעצבן אותי בכל הזדמנות אפשרית.... בקיצור גרועים
קשה לשנוא להקה המקימה את עצמה כמחווה לפרל ג´ם.... למרות שזה קטע מאוד גרופי והכל, זה עדיין יפה מצידם בכל מקרה, בעניין אחר, אני ממש מופתעת! כבר שני אנשים ששומעים פרל ג´ם בישראל!! וואו! זה נדיר, שתדעו!
מהההההה? איזה שטויות.. כל כךךךך הרבה שומעים את זה.. בוא נגיד שיותר אנשים שומעים את זה מאשר מליוני להקות אחרות שקשורות או לרוק או למטאל שאנשים שומעים.. אני ממש לא מבינה איך הגעת למסקנה הזאת.. מילא היית מדברת על איזה להקת מטאל שאף אחד לא מכיר... אבל פירל ג´אם..הגזמת.. חח זהו לילה טוב
לא יודעת, אני מכירה הרבה אנשים שמכירים רוק ושומעים רוק, אבל אף אחד אף פעם לא אוהב את פרל ג´ם, לא בארץ. באמריקה נתקלתי ברבים, אבל בארץ?? בכלל לא..... זה ממש משמח לשמוע שיש הרבה. אולי אני צריכה לחפש טוב יותר