מישהו יכול

badphish

New member
מישהו יכול

להמליץ לי על איזה להקות גראנג´ טובות משהו קצת יותר נדיר (לא soundgarden pearl jam...) וגם עם כבר גראנג´ מה אתם חושבים על everclear גראנג´ או פאנק? לפני שאתם צוחקים תקשיבו לחומרים הישנים שלהם

bobby 6killer

New member
תנסה...

candlebox -far behind, you, glowing soul אממ אולי גם משהו יותר ישן כמו גרין ריבר, טמפל אוף דה דוג מאדר לאב בונ(אין לי כוח להעביר לאנגלית) אבל הכי חשוב קנדלבוקס

bobby 6killer

New member
את אוורקליר אני לא ממש מכיר רק את

השיר שהיה באמטיוי לא מזמן ואם אני זוכר טוב הוא היה פאנק

badphish

New member
בעיקרון זה פאנק

אבל חלק מהשירם הישנים שלהם הם יותר גראנג´ כזה ובקשר לטמפל אוף דה דוג לפי מה שהבנתי מאיזה אתר אינטרנט לפני כמה זמן (לא יצא לשמוע) זה כיאלו מין שיתוף פעולה בין סאונדגארדן לפרל ג´אם אז רציתי לשאול מי שר כריס כטרנל או אד וודר או שניהם ביחד? וגם שיחקת אותה עם השם

dod_basim

New member
בקשר ללהקות גראנג´

לא שאני אוהב את הסגנון....אוהב את נירוונה...להקה מעולה היא פוו פיטרס Foo Fighters

badphish

New member
אז זהו

שהפוו פייטרס הם לא בדיוק גראננג´ ולפחות לא מה שאני התכוונתי אבל תודה

bobby 6killer

New member
טמפל אוף דה דוג

טמפל אוף דה דוג היתה לפני שפרל ג´ם קמה וזה בעצם שיתוף פעולה בין מאדר לאב בונ לבין סאונדגארדן והם הוציאו דיסק אחד. את כל השירים בדיסק שר כריס קורנל ובשיר אחד מצטרף בשירה אדי וודר hunger strike . אדי וודר לקח את מי שהיה במאדר לאב בונ והפך אותם לפרל ג´ם. ותודה על השם...

לא בדיוק....

טמפל אוף טה דוג הרכב:קריס קורנל(סולן,סאונד גארדן),סטון גרוסארד(גיטרה ,פרל גאם)גף אמנט(בס,פרל גאם) קריס קורנל(תופים,סאונד גארדן) טמפל אוף טה דוג היא בעצם פרוייקט הוקרה לאנדראוו ווד סולנה הספק אגדי של מאטר לאב בון שבדיוק עמדה להוציא דיסק ראשון כאשר ווד מת ממנת יתר ... פרל גאם הוקמו כמה שבועות לפני תחילת ההקלטות ובעצם היו מוכנים עם כל הנגנים ורק לא היה להם סולן אז ג´אק איירונס(מתופף לשעבר של הפפרס) שהיה חבר שלהם המליץ להם על אדי וודר . שהתחילו ההקלטות אז אדי וודר רק בא לסיאטל וקריס קורנל סולן סאונד גארדן שהיה חבר של הנגנים של פרל גאם התרשם מאדי מאוד והציע לו להיות קול משנה בכמה מהשירים אז אדי כמובן הסכים וב 3 שירים מתוך האלבום אדי הוא קולות הרקע...

starless

New member
רק עכשיו ראיתי את הכרטיס שלך

יווווו עוד קומוניסט בפורום , כבוווווווד

badphish

New member
../images/Emo32.gif תגיד ניסית

להתחבר אליי בICQ? כי קיבלתי מישהו ולא אישרתי ולפי הפרטים זה כנראה היה אתה סורי חשבתי שזה סתם רנדום

V.W

New member
ויש לך גם סוציאלסט מתפתח..

אם הוא הבין נכון את הרעיון של סוציאליזם

V.W

New member
אה?

אני די מנסה לחשוב מה הדרך הכי טוב לחיים סבירים אכשהו בעולם הזה ואחרי שקראתי וניסיתי להבין, ואחרי שנדפקתי מסיבות שאני לא פרט בגלל הקפיטליזם אני הבנתי שהיום זה הדרך הכי טובה... שוט מי...

badphish

New member
תאמת אני חושב

שבעולם כמו שלנו שכל אחד מנסה לדפוק את השני מהתחת אין מקום לקומוניזם זה רעיון יפה אבל רק על בנייר זה פשוט לא מתאים לאופי של במין האנושי וזהו עם זה יעבוד זה יהיה אדיר אבל זהו שזה לא... וחוץ מזה למה אנחנו מדברים על זה פה יש פורום מיוחד לסוציאלזים וקומוניזם

למעלה