מישהו יכול

Torian

New member
מישהו יכול

להמליץ לי על אלבום טוב של הלהקה? יש לי את EARLY DAYS ו-LATTER DAYS וגם את HOUSES OF THE HOLY ואת הדיסק הראשון שלהם- LED ZEPPELIN 1 שכולם, דרך הגב טובים אבל אני מחפש עוד אחד לפחות. חוץ מזה, ראיתי דיסק כזה של לד זפלין והבי בי סי... מה זה? ראיונות או משהו כזה? אה, אני חדש בפורום ואני מעוניין להתחיל להשתתף בו. נ"ב:סליחה מראש אם יש לי טעויות כלשהן. תודה לעונים!

ShikS

New member
המלצה שלי-

אם אתה רוצה, אתה יכול לקנות את הדיסק השני של הלהקה, שהוא בעיקר רוק כבד(whole lotta lovve,heartbreaker, thank you, moby dick ועוד..) אישית- הוא אחד האהובים עלי השלישי הוא יותר שקט, קצת בלוזי כזה, ויותר שירים מנוגנים על גיטרה אקוסטית. הדיסק הרביעי מכיל את השיר הכי מוכר של הלהקה, stairway to heaven, ועוד שירים כמו black dog,misty mountain hop,rock and roll ועוד כמה.. דיסק טוב, וגם אותו כדאי לך לקנות.. האמ מה עוד..יש את Physical Graffiti כמובן, שה-sound שם אחר לגמרי והוא גם כן מומלץ, אבל אם אתה לא מכיר את השירים בדיסקים הקודמים של הלהקה, אני ממליץ לך לקנות את הדיסקים הקודמים..או שתשיג אותם בדרך אחרת~ הדיסק של ה-BBC זה 2 דיסקים, אחד זה הופעה שלהם, השני גם כן אני חושב..דיסק מאוד מאוד טוב, והוא גם כן דיסק בלוז כזה, לפחות בדיסק הראשון. אני לא ממש מכיר את הדיסקים האחרים, אז סלח לי מקווה שעזרתי, אבל כדאי לך לקרוא עוד תגובות.

AeroTom

New member
הייתי הכי ממליץ על לד זפלין 2

האהוב עלי ביותר. מאוד מומלצים גם: Zeppelin 3 Zeppelin 4 Physical Graffiti בתור התחלה. ה-BBC Sessions זה אלבום לייב כפול. בדיסק הראשון יש שירים שלהם מהופעות שונות ב-BBC בשנת 1969. הדיסק השני הוא כולו מהופעה בלונדון מ-1971. יש שם את ההופעה המלאה חוץ מ-2 שירים: What Is And What Should Never Be ו-Communication Breakdown גם יש שם 2 קאברים בדיסק הראשון שאין אותם באף מקום אחר: The Girl I Love She Got Long Black Wavy Hair Somethin' Else בעיקרון זה אלבום לייב נחמד מאוד, אבל אם אתה רוצה ממש אלבום לייב אמיתי ומצויין, אז תקנה את How The West Was Won. שזה בעצם אלבום הלייב האיכותי והראוי שיצא ללהקה. אבל ה-BBC Sessions הוא טוב מאוד גם, למרות שהדיסק הראשון בו הוא יותר אסופת שירים בלייב מה-BBC, מאשר שירי לייב של אלבום לייב ראוי.

בטריה

New member
חחח

"The Girl I Love She Got Long Black Wavy Hair" סתם הצחיק אותי השם של השיר... זה נשמע כמו ילד בן 5 שאומר את זה...

I Disappear

New member
4 הוא עם השירים היותר מוכרים

(סטיירווי, באטל, רוק אנד רול, בלאק דוג, מיסטימאונטיין הופ..) גם השני והשלישי מומלצים בחום בשני יש את הול לוטה לאב, thank you, ramble on, heartbreaker וכו' וכו' ובשלישי יש סלבריישן דיי, friends, that's the way, tangerine, אימיגרנט סונג, סינס אייב בין לאבינג יו, וכו' וכו' וגם houses of the holy מומלץ בחום

DOCTOR ROBERT

New member
תגידו...

שמתם לב ש-No Quarter מהאוזס אוף דה הולי נשמע כמו שיר אבוד של פינק פלויד?

DOCTOR ROBERT

New member
אני חושב שזה בגלל..

הקלידים החללים של ג'ון פול ג'ונס והגיטרה המהדהדת של פייג'. והקול המעוות של פלאנט. בעצם, זה יותר ספייס רוק מאשר פרוגרסיב.

למעלה