10
O oved16 New member 5/8/05 #1 מישהו יכול... לשים לי פה את התמונות של מאיה בוסקילה שהיו באתר שלה בסלקום
O oved16 New member 5/8/05 #2 מישהו??? ויש לי עוד בקשה, אני מתכנן (לא בטוח) לפתוח אתר למאיה, מי שיודע חדשות עליה, מידע על הופעות, וכו' אני אשמח עם יצור איתי קשר מסנג'ר: [email protected]
מישהו??? ויש לי עוד בקשה, אני מתכנן (לא בטוח) לפתוח אתר למאיה, מי שיודע חדשות עליה, מידע על הופעות, וכו' אני אשמח עם יצור איתי קשר מסנג'ר: [email protected]
ח חן חולה על מאיה New member 6/8/05 #3 נצל"ש חשובבבבבב בת דודה שלי אמרה שחברה שלה אמרה לה שהיא שמעה את הדיסק של מאיה שיצא בקרוב והיא אמרה שזה הולך להיות פשוט מדהים ושמי שקונה אותו חייב שיהיה לו את הדיסק הקודם כי החדש הולך להיות יותר יפה! עכשיו היא הדליקה אותי עוד יותר ובא לי כבר לשמוע
נצל"ש חשובבבבבב בת דודה שלי אמרה שחברה שלה אמרה לה שהיא שמעה את הדיסק של מאיה שיצא בקרוב והיא אמרה שזה הולך להיות פשוט מדהים ושמי שקונה אותו חייב שיהיה לו את הדיסק הקודם כי החדש הולך להיות יותר יפה! עכשיו היא הדליקה אותי עוד יותר ובא לי כבר לשמוע
ח חן חולה על מאיה New member 6/8/05 #22 עוד נצל"ש... יש כתבה בעיתון אנשים על מורן אייזנשטיין ומראים תמונה שלה עם מאיוש בים ומאיוש עם בגד ים טורקיז והיא צוחקת חחח מעניין מה היה באותו רגע
עוד נצל"ש... יש כתבה בעיתון אנשים על מורן אייזנשטיין ומראים תמונה שלה עם מאיוש בים ומאיוש עם בגד ים טורקיז והיא צוחקת חחח מעניין מה היה באותו רגע
E Effoliation New member 6/8/05 #4 ברור!../images/Emo24.gif../images/Emo34.gif יי עובד, זוכר אותי? "דנדוש חולה על מאיוש".. כי אני זוכרת אותך..אז תהנה, וסליחה שזה באיחור
ברור!../images/Emo24.gif../images/Emo34.gif יי עובד, זוכר אותי? "דנדוש חולה על מאיוש".. כי אני זוכרת אותך..אז תהנה, וסליחה שזה באיחור