מישהו יכול......

sigaliG

New member
מישהו יכול......

לתת לי תקציר על הפרק של אתמול כי פיספסתי אותו.......... תודה

aj23

New member
אז ככה....

המשפחה של טינגה[אחת האחיות של מקס] מפרסמת הודעה על היעלמותה של טינגה. ליידקר עולה על המודעה ועכשיו יש חשש לחייהם של הבעל והבן. מקס וזק נחלצים לעזרתם - טינגה חוזרת וביחד הם מחלצים את הבעל והבן של טינגה. מסתבר, שליידקר לימד את הבן של טינגה, אז הוא שם לו וירוס קטלני. הילד בוער מחום ומקס מתקשרת לליידקר לברר מה הוא רוצה בתמורה לחיסון לילד. ליידקר רוצה בתמורה את טינגה - אחרי מלא ויכוחים בין זק למקס - על כך שליידקר לא אמין- טינגה מחליטה לחזור למנטיקור תמורת חיי בנה. ליידקר עומד בהסכם- הילד נרפא - וטינגה חוזרת למנטיקור. רנפרו - הבוסית של ליידקר - מחליטה לשנות אסטרגיה בשנייה האחרונה - ומחליטה ללכת על הקופה: לקבל את טינגה ואח"כ לחטוף את הילד. זק מחלץ את הילד. וטינגה מובאת בחשאי לבדיקות - כי מסתבר שהיא מיוחדת. וזהו, מקווה שעזרתי!

aj23

New member
וואלה

עשו לברין שטיפת מוח רצינית במנטיקור ועכשיו היא חושבת שמנטיקור זה מקום טוב. ברין היא המפקדת של המבצע הזה להחזיר את טינגה הביתה. כשמקס,זק וטינגה נילחמו בשביל להציל את הבן והבעל הם התפצלו. ואז מקס שנשארה לבד - ראתה את ברין . אחרי מכות בינהם שברין לקחה ובגדול- ברין אמרה לה "לכי - הצלת את החיים שלי פעם אחת עכשיו טורי להחזיר לך,אבל אם אני יראה אותך עוד פעם אני מחזירה אותך הביתה." וככה מקס ברחה מהר. הסוכנים הגיעו מיד אח"כ וברין אמרה שלא פגשה באף אחד.

למעלה