מישהו יכול

vegeta2

New member
מישהו יכול

לכתוב את הרשימה של כל המדובבים של dbz (בארץ), מי הם מדובבים ותמונה שלהם ? (כי אולי אני מכיר אחד מהם אז אני ילך לפוצץ אותו בכך שהוא הורס את הסדרה, סתם....).

nrtood

New member
אז יאללה הבאתי

לירון לב - טראנקס עמי מנדלמן - ווג'יטה, אבא של צ'יצ'י (אוקס קינג) גלעד קלטר - שומי גארליק, המלך ווג'יטה מתן בלו - גוהן (הקטן) אורי הר לב - גוהן (עכשיו) גיורא קנת - סל (צורה ראשונה), גוד, המורה הפרטי של גוהן אורלי קטן - אמא של בורמה, גורו, בבה (וגם במאית קולות) ניר רון - ג'יס, גוד (זמנית) עפרון אטקין - פיקורו, גולדו, גרגורי אבי מאיר - גוקו דב רייזר - מספר, קמה סאנין, נאפא, דוקטור ג'ירו יהויכין פירלנדר - המלך קאיו, האיש הכחול והגדול מחבורת התבלין (לא זוכר איך קוראים לו) מקווה שלא שכחתי אף אחד.

אמ, אני יכולה לעזור לך טיפה...

וג'יטה= עמי מנדלמן גוקו= אבי מאיר גוהן= מתן בלו, אורי הר-לב פריזה/קרילין= שרון כהן טראנקס= לירון לב אנ' 17= יובל סגל נייל= עוזי פוקס (לא?) שיטזו/פוארו/"""גברת גורו"""= אורלי קטן צ'יש, אני לא זוכרת את השאר... אני מכירה אותם בקולות אבל לא בשמות =\

Koston15

New member
הוא מזכיר לי את הידל מהסרט...

שכחו אותי בבית אבל הוא נירא יותר מבוגר אבל לא בהרבה

ashkeloni

New member
תגידו

אני היחיד פה שחושב שהוא מזכיר את וג'יטה בתחילת ג'יטי?

ashkeloni

New member
../images/Emo41.gifהודעה חשובה../images/Emo41.gif

הובא לצומת ליבי, ע"י מדובבת מהסידרה שגולשת בתפוז ובפורום מדי פעם (אבל לא בהכרח כותבת בפורום) משהו שדיי הפריע לי... אנשים פה מדברים על לפוצץ את המדובבים ודרכים מעניינות לפגוע בהם... אבל אתם צריכים להבין, הם גם בני-אדם, ועד כמה שהדיבוב של רובם לא מי-יודע-מה, היה יכול להיות יותר גרוע... אז בבקשה, נסו לא להיות קיצוניים בביקורות שלכם על המדובבים...

nrtood

New member
זאת תלונה?

אני לא מבין היא התלוננה... איך? מה? ובדיוק בגלל זה אני יושב כמו ילד טוב ומשתדל לא להתערב בשרשורים האלה!

ToMeRRRRR

New member
יצאת לוקח דברים ברצינות

אני לא חושב שאנשים היו רציניים בקטע של להרביץ או לפגוע בהם פיזית , או שהם בכלל מסוגלים לזה פףף .. בכל מקרה המדובבים בין השאר שהם מדובבים צריכים לדעת לקבל ביקורת.

Brolly

New member
אשכרה, זה שאנשים רושמים את זה פה

הם מתכוונים בצחוק לא נראה לי שמישהו מספיק מטורף בפורום הזה כדי בעצם ללכת ולהרוג מדובבים, תרגיעו את הלחץ שלכם -_-

למעלה