מישהו יכול...

new_rider

New member
מישהו יכול...

להמליץ לי על איזה גיטריסט פרוגרסיב או נאו קליסקל חדש את vai , malmsteen´s ´ satriani ,stump אני כבר מכיר יש עוד?

new_rider

New member
אחי אתה גדול!

howe אני דווקא מכיר אבל על becker פעם שמעתי דברים טובים ושכחתי את השם! עכשיו זה ממש טוב שהזכרת לי! תודה נ.ב מה את חושב על becker?

new_rider

New member
אחי אתה גדול!

howe אני דווקא מכיר אבל על becker פעם שמעתי דברים טובים ושכחתי את השם! עכשיו זה ממש טוב שהזכרת לי! תודה נ.ב מה את חושב על becker?

new_rider

New member
בקשר לבקר

יש לכם דיסקים או שירים שאתם ממליצים עליהם? ומה הוא יותר נאו קלסיקל או פרוגרסיב?

ed547

New member
ג´ייסון בקר..

הוא מעולה.. אני ממליץ על הדיסק: perpetual burn שכולל כמה מהיצירות הכי גדולות שלו כמו: air altitue perpetual burn הוא הגיטריסט עם הכי רגש ששמעתי הרגשתי כאילו אני מרחף הוא מדהים וגם נורא מהיר. יש לו סטייל ניאו קלאסי והוא וירטואוז רציני. הוא הוציא עם מרטין פרידמן את speed metal symphony אבל למרבה הצער הוא כבר לא מנגן בגלל המחלה שלו.

Bodom-child

New member
אני מעדיף את GO OFF המשובח

שמישהו שהשאלתי לו את הדיסק הזה דאג לא להחזיר לי אותו... הדיסק הזה הוא אלבום מצוין שהוא עשה עם מרטי פרידמן. אין לי ספק שאם הוא עדין היה יכול לנגן הוא היה מגיע לרמות הרבה יותר גדולות מסטריאני, מלמסטין פטרוצ´י וכל האחרים. את GO OFF לדוגמא הוא עשה כשהוא היה בן פחות מ 20...

wiz

New member
וסטיב ואי ניגן עם זאפה

בגיל 18.... אז מה ?

new_rider

New member
הוא טוב...

שמעתי דוגמאות של כמה מהשירים שלו אבל הוא מה שנקרא גיטריסט ספורטאי! steve vai אולי מנגן יותר לאט(ובכלל אולי זה מבחירה!) אבל עוד ראיתי אף אחד שעשה יצירה כמו - for the love of god ומי שאומר שאין לו רגש שישמע את היצירה הזאת!

ed547

New member
גיטריסט ספורטאי?!?!?!

מה זה התחלת להמציא הגדרות מוסיקליות?? וסטיב ואי נורא מהיר גם כן ואם כבר יצירה ארוכה עם הרבה רגש אני ממליץ על flying a blue dream של סטריאני

wiz

New member
תראה....

יש כל מיני "הגדרות" לגיטריסטים האלה שכאילו משקיעים רק בטכניקה ובמהירות... מה זה משנה בעצם ? ד"א, סטיב ואי הוא אחד המהירים שיש, יש לו המון רגש והוא פשוט ענק. סטריאני יותר בקטע של לנגן עם פחות פריטות, טאפינג, Pull-off, פטישים וכאלה, וגם לו יש ריצות מטורפות... אני יכול לתת פה רשימה של טכניקאים מעולים, שרצים במהירויות אדירות על הצוואר... אבל מה זה שווה? רגש זה מה שחשוב !!!

למעלה