מישהו יכול ...

DA RAPBOY

New member
מישהו יכול ...

לעשות לי רשימה של השירים מהדיסק החדש של וויל סמית-BORN TO REIGHN והכי חשוב!!! להגיד לי מה כדאי להוריד ומה לא! THANX

2PAC4EVER

New member
כן.

חשבת שאני לא יביא? אז קבל: 1. Born To Reign 2. Act Like You Know 3. I Can´t Stop 4. Jaden´s Interlude 5. 1,000 Kisses (feat. Jada) 6. Willow Is A Player 7. Black Suits Comin´ (Nod Ya Head) (feat. TrB-Knox) 8. How Da Beat Goes 9. Block Party 10. Give Me Tonite 11. I Gotta Go Home 12. Maybe 13. Nod Ya Head-The Remix (feat. Christina Vidal & TrB-Knox) 14. Momma Knows בקשר להמלצות אני לא יכול לתת כי לא שמעתי את הדיסק וגם קשה לי להאמין שמישהו אחר כבר שמע את הדיסק כאן... אבל הבנתי שזה דיסק מיוחד שהוא השתמש בהרבה כלים חיים ועשה ניסויים עם המוזיקה, שווה לנסות.

DA RAPBOY

New member
RE5PECT

והייתי בטוח שלא תביא! אז מי ששמע שיגיד לי מה יפה!

2PAC4EVER

New member
בכיף.

וגם לי יעזור המלצות כי אין לי כוח להוריד הכל.

DA RAPBOY

New member
מה שאני יודע זה ש...

הרמיקס של NOD YA HEAD הוא הרבה אבל הרבה יותר יפה מהמקורי. ואם אין לך אותו אז תוריד.

DA RAPBOY

New member
HAHAHA

נווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו ווווווווווווו ווווווווווווווווווו וווווווווווווווווווווווווו ווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו תראו לאן אני נכנס מרוב שיעמום:לכאן

DA RAPBOY

New member
אני מדבר עם עצמי הא----

טוב אני הולך לישון ושמישהו לפחות יגיד לי לילה טוב! אווווווווווווווווווווווווווווווו וווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו וווווווווווווווווווווווווווווו וווווווווווווווווווווווווווווווי התחרפנתי

למעלה