מישהו יכול 6x07 לתת לי קישור לתמונות של המיוזיקל? אני לא נכנסת ל-BUFFY WORLD מחשש ספויילרים.. ואל.
ו .ולנטיין. New member 28/8/02 #1 מישהו יכול ../images/Emo58.gif 6x07 לתת לי קישור לתמונות של המיוזיקל? אני לא נכנסת ל-BUFFY WORLD מחשש ספויילרים.. ואל.
מישהו יכול ../images/Emo58.gif 6x07 לתת לי קישור לתמונות של המיוזיקל? אני לא נכנסת ל-BUFFY WORLD מחשש ספויילרים.. ואל.
S Schnickelfritz New member 28/8/02 #2 מה שרצית זה ../images/Emo58.gif 6x07 קישור לדף התמונות של המחזמר ב Buffy World? זה מה שהבנתי, אז הנה. אם זה לא מה שהתכוונת אני מתנצלת...
מה שרצית זה ../images/Emo58.gif 6x07 קישור לדף התמונות של המחזמר ב Buffy World? זה מה שהבנתי, אז הנה. אם זה לא מה שהתכוונת אני מתנצלת...
ו .ולנטיין. New member 28/8/02 #3 תודה! ../images/Emo58.gif ועוד שאלה למיוזיקל יש דיסק? או כל דבר מיוחד אחר (את יודעת, קסטת וידאו עם מאחרוי הקלעים או דיוידי וכו´) ואם כן, איפה אפשר להשיג אותו? (לא בארץ, אני מניחה) ואל.
תודה! ../images/Emo58.gif ועוד שאלה למיוזיקל יש דיסק? או כל דבר מיוחד אחר (את יודעת, קסטת וידאו עם מאחרוי הקלעים או דיוידי וכו´) ואם כן, איפה אפשר להשיג אותו? (לא בארץ, אני מניחה) ואל.
S Schnickelfritz New member 28/8/02 #4 כן ../images/Emo58.gif הדיסק אמור לצאת ב24 בספטמבר. יש בו גם שירים מ HUSH ומעוד פרק שאני לא זוכרת עכשיו. העטיפה שלו דיי מזעזעת אבל לא נורא... את יכולה להזמין אותו כאן.
כן ../images/Emo58.gif הדיסק אמור לצאת ב24 בספטמבר. יש בו גם שירים מ HUSH ומעוד פרק שאני לא זוכרת עכשיו. העטיפה שלו דיי מזעזעת אבל לא נורא... את יכולה להזמין אותו כאן.
ו .ולנטיין. New member 28/8/02 #5 נחמד! ../images/Emo58.gif כנראה אין סיכוי שזה יגיע לארץ, מה.. אני חייבת להשיג אותו. ואל.
ו .ולנטיין. New member 28/8/02 #6 ובעצם ../images/Emo58.gif מוציאים אותו רק עכשיו? הרי המיוזיקל שודר לפני חצי שנה שנה לפחות לא? ואל.
S Schnickelfritz New member 28/8/02 #7 כן, ולמרות זאת...... ../images/Emo58.gif בכל מקום שקראתי על הדיסק אמרו שהוא יוצא רק בספטמבר. זה באמת דיי מוזר שזה היה לפני כל כך הרבה זמן אבל לא נורא, לפחות יוצא
כן, ולמרות זאת...... ../images/Emo58.gif בכל מקום שקראתי על הדיסק אמרו שהוא יוצא רק בספטמבר. זה באמת דיי מוזר שזה היה לפני כל כך הרבה זמן אבל לא נורא, לפחות יוצא
ע עידו זלצברג New member 28/8/02 #8 באתר הבא... (../images/Emo58.gif?) יש את העטיפה של הדי וי די - כנראה גם הוא ייצא או שזאת עטיפה מוכנה מראש- אין לי מושג...
באתר הבא... (../images/Emo58.gif?) יש את העטיפה של הדי וי די - כנראה גם הוא ייצא או שזאת עטיפה מוכנה מראש- אין לי מושג...
ע עידו זלצברג New member 28/8/02 #9 כמובן שכחתי את הכתובת (../images/Emo58.gif../images/Emo35.gif) WWW.VIDIOT.COM/BUFFY
S Schnickelfritz New member 28/8/02 #12 חחחח, אני מבינה אותך אני הייתי לגמרי בשוק (חיובי) כשראיתי את הפרק הזה בפעם הראשונה (והשניה, והשלישית, והשביעית ו... שאני אמשיך ) אני לגמרי מתה על הפרק הזה אולי הטוב ביותר בבאפי EVER. חוץ מאולי זה הבא אחריו
חחחח, אני מבינה אותך אני הייתי לגמרי בשוק (חיובי) כשראיתי את הפרק הזה בפעם הראשונה (והשניה, והשלישית, והשביעית ו... שאני אמשיך ) אני לגמרי מתה על הפרק הזה אולי הטוב ביותר בבאפי EVER. חוץ מאולי זה הבא אחריו
ו .ולנטיין. New member 28/8/02 #13 could it be? ../images/Emo58.gif יש פרק יותר טוב? זה רק נעשה יותר טוב? יאממ..משתדלת לא לצפות לכלום (ומציפה אנשים בחיוכים) ואל.
could it be? ../images/Emo58.gif יש פרק יותר טוב? זה רק נעשה יותר טוב? יאממ..משתדלת לא לצפות לכלום (ומציפה אנשים בחיוכים) ואל.
ו .ולנטיין. New member 28/8/02 #14 (=אושר מופלא מעבר לכל דמיון?) תחושת ´מעבר לעננים´ כזאת. בתרגום חופשי.. ואל.