מישהו יכול מישהו יכול להביא לי תמונה של לינקין פארק של כל הלהקה שגודלה לא יותר מ-7000 בייטים
L lgmtk New member 9/7/03 #1 מישהו יכול../images/Emo2.gif../images/Emo35.gif מישהו יכול להביא לי תמונה של לינקין פארק של כל הלהקה שגודלה לא יותר מ-7000 בייטים
מישהו יכול../images/Emo2.gif../images/Emo35.gif מישהו יכול להביא לי תמונה של לינקין פארק של כל הלהקה שגודלה לא יותר מ-7000 בייטים
S Shakira paradise New member 9/7/03 #3 ../images/Emo45.gif../images/Emo105.gif יש מלאא תמונות של לינקין , אם לא בדף הזה אז בדף הבא
K kyle New member 9/7/03 #4 זה לא כל כך פשוט..../images/Emo4.gif הוא דיבר על תמונה שלא יותר גדולה מ- 7000 ביט... ואין הרבה כאלה, ואולי אפילו אין בכלל בפורום. אתה צריך את זה בשביל תמונה ליד כינוי או משהו כזה?
זה לא כל כך פשוט..../images/Emo4.gif הוא דיבר על תמונה שלא יותר גדולה מ- 7000 ביט... ואין הרבה כאלה, ואולי אפילו אין בכלל בפורום. אתה צריך את זה בשביל תמונה ליד כינוי או משהו כזה?
L lgmtk New member 10/7/03 #7 בשביל Thumbnail../images/Emo4.gif אני צריך את זה כי זו תמונה בגודל של THUMBNAIL למי שלא יודע מה זה זו תמונה בגודל של בול-דואר...
בשביל Thumbnail../images/Emo4.gif אני צריך את זה כי זו תמונה בגודל של THUMBNAIL למי שלא יודע מה זה זו תמונה בגודל של בול-דואר...
A ashkeloni New member 9/7/03 #5 חחח....... עם תמונה בגודל הזה אתה בכל מקרה לא תוכל לראות את כל הלהקה...