מישהו יכול לתת לי

dori78

New member
מישהו יכול לתת לי

תקציר של מה שקרה פה כשהייתי חולה?

ובכן, אלו קורותי:
כבר ביום חמישי הייתי עם חום גבוה ולא יכולתי לזוז
, את הלילה שבין שישי לשבת ביליתי באשפוז השהייה.
למי שלא יודע מה זה אומר - אתה מקבל מיטה ללילה, אבל בלי פיג'מת בית חולים מגעילה.
מאחר וזו הפעם הראשונה בחיי בה אני מתאשפזת, גיליתי כמה דברים מעניינים:

1. כמה שלא תשמור על אופטימיות - תמיד, אבל תמיד תפגוש מתישהו אחות עייפה שהניסיון שלך להשתמש בהומור לא עובד עליה.
דוגמה:
(השעה 21:24, אני הגעתי למיון בשעה 11:30, עם חום גבוה וכאבים. לפני 4 דקות הודיעו לי שאני נשארת לאשפוז)
האחות פוצחת בסבב שאלות רגילות, הרבה על מצבי הרפואי ולמה הגעתי למיון (בגדול - כי אני מרגישה חרא).
אחת מהשאלות היא מספר הטלפון הנייד. אני נותנת לה את המספר, ומוסיפה שמכיוון שנשארה לי מעט מאוד סוללה, אם לא יהיה לי שקע חשמל ליד המיטה, לא בטוח שהיא תוכל להשיג אותי במספר הזה. האחות בתגובה כעוסה: את מתלוננת משבאת, אולי די?!

2. כמה שלא תשמור על אופטימיות - תמיד, אבל תמיד החולה במיטה לידך יהיה מהסוג הנוחר. נוחר חזק. מאוד חזק.

3. הידעתם? 03:32 לפנות בוקר היא שעה לגיטימית להעיר חולה כדי לקחת דם.

4. תפריט ארוחת הבוקר המוגשת לא השתנה כבר 50 שנים:
קוטג' מיניאטורי, סלט לא מתובל שמורכב מעגבניה ומלפפון חתוכים ברישול, שתי פרוסות לחם, ביצה קשה וגולת הכותרת - דייסה.
מזל שצירפו קופסיות קטנות של מרגרינה (בלובנד!) וריבה. ממש כמו בבית קפה
.

5. תשתו הרבה מים, אנשים. זה חשוב. מאוד חשוב.
זה יכול להיגמר בדלקת חמורה בדרכי השתן ואפילו דלקת בכליה...

...take it from someone who (unfortunately) knows

דבר נוסף וחשוב שחוויתי במהלך כל העניין הזה:
יש לי בן זוג חדש, עניין של שלושה שבועות בערך. הוא מקסים וחמוד ובאופן כללי די מוצלח.
ביום שישי בבוקר, כשהבנתי שאני כנראה הולכת למיון, הוא מייד התנדב לבוא איתי.
לא רק שהוא בא איתי, החזיק לי את היד כשהכניסו לי את האינפוזיה וחיבק אותי כשרעדתי מהצמרמורות שהיו לי מרוב חום - הוא גם נשאר באומץ כשאמא שלי הגיעה שעה אחרינו, ולמרות שהיו לו כמה וכמה תכניות ליום הזה, הוא אפילו נשאר איתנו עד שהאחות באשפוז הכריזה על כיבוי אורות וגירוש אורחים כללי. זה לא מובן מאליו, לא היה לי צפוי, בטח לא כשהקשר כל כך טרי. כשאמרתי לו תודה על זה שהוא ליווה אותי, על זה שהוא נשאר, הוא הסתכל לי בעיניים במבט לא מבין ואמר "את החברה שלי, את פה. איפה עוד אני יכול להיות?"

אחרי כל התיאוריות הסופר פמיניסטיות של חלקכם בנוגע אליי, על כמה שאני כלבה שונאת גברים, היו גם כאלה ששאלו מה אני מחפשת בגבר.
אז ככה. בדיוק ככה. זה גבר אמיתי בעיניי. פשוט עושה את מה שנראה לו נכון, בלי לשחק משחקים של כבוד, אגו ו"כמה אני משקיע כשאני לא יודע מה ומתי אני אקבל בחזרה".

שבוע טוב חברים, תשמרו על הבריאות!

שKקירה

New member
אשפוז זה סיוט

והכי מטומטם זה לרעוד מקור באוגוסט
או להתייבש בחורף...
תרגישי טוב .. ו תשמרי על החבר הזה זה באמת לא מובן מאליו.

ebi83

New member
תשמרי על עצמך

אמרת הרבה מים, אז תעמדי בזה..

ותני לבחור ח"ח- כי ככה צריך להתנהג

mri10

New member
וב-05:00 בבוקר....

נכנסות האחיות לחדר וללא כל הודעה מוקדמת פוצחות בבוקר טוב ארוווווווווך ולא מסיימות עד שאחרון הפלורוסנטים מצליח להסגר על עצמו ולהאיר באופן יציב.

נו מה לעשות,הן צריכות לקחת דמים להשלמת הנתונים בשביל ביקור הרופאים בשעה 08:00 (בלי הכללות,אבל לעיתים קרובות מדובר במופע שחצנות של הצוות הרפואי הבכיר,מול האחיות הסטאג'רים ובנות השירות לאומי,ותו לא)

אנקדוטה משעשעת.

בביה"ח הדסה יש אחות מהפיליפינים קטנטונת וחמודה,העברית שלה לא משהו.

בוקר אחד היא שואלת את זה ששהיתי לצידו אם הייתה לו הפלת מעיים.

נבהלנו לרגע,קמטנו את המצח שניות ארוכות כדי להבין למה היא מתכוונת.

עד שנפל האסימון.

היא התכוונה לפעולת מעיים(שאלה לגיטימית,לא??)

התחלתי לצחוק אל מול פרצופה הנבוך,כמעט נפלתי מצחוק,או אם תרצו כמעט הייתה לי הפלת צחוק.

דורי.

יש לך חבר מקסים,ואם הוא לצידך,אז זה מעיד גם עלייך..

יאללה אני רץ לשתות,פשוט לי אין חברה שתסעד אותי בהשהיה.

Anna begins cc

New member
החלמה מהירה, דורי!

חוויה לא נעימה בכלל,
אבל מזל שאת אחריה, ומזל שהיה לך אותו איתך כי זה תמיד מחמם את הלב.
אתם חמודים

תרגישי טוב!

קודם כל, רפואה שלמה

דבר שני, הפוסט שלך רק מחזק אצלי את ההשערה שהתפיסה השגויה שיש לך פעמים רבות על גברים, היא בשל התנסות עם גברים לא איכותיים לזוגיות, או לחלופין שלא באמת רצו אותך.

מה שהוא עשה בשבילך זה לא משהו מיוחד, זה לגמרי לגמרי טריוויאלי כשרוצים מישהי.

dori78

New member
תודה

אני בהחלט מסכימה איתך, שהתפיסה שלי על גברים מבוססת על הגברים שפגשתי.
סטטיסטית, רובם היו לא מוצלחים כל כך.
מכיוון שאני אדם פתוח שמכיר הרבה אנשים מהרבה מקומות, פגשתי הרבה גברים שונים.
בוא לא נפתח שוב את המסקנה שלי לדיון. כשתהיה אישה תוכל לדון בזה.

מה קשור "כשתהיה אישה" ?

אני צריך להיות אישה כדי לדעת איך גבר איכותי מתנהג כשהוא רוצה מישהי? נראה לי שמספיק להיות גבר, לא?

אני קודם כל רוצה לאחל לך

זוגיות טובה עם הבחור הזה, כי נראה שמצאת בחור טוב.

אבל אם חס וחלילה לא ילך, אני מבקש ממך לעשות בדק בית טוב, כיצד את מסננת גברים לזוגיות. נראה לי שמשהו לא עובד שם נכון, ואת נותנת צ'אנס לכאלו שממש לא מגיע להם.

dori78

New member
אממממ

אתה מכיר גבר שחושב שהוא לא איכותי?
או שמאמין שהוא לא מתנהג כמו שצריך כשהוא רוצה מישהי?

אתה צריך להיות אישה (או גבר הומו) כדי לחוות חיזורים מגברים, כדי לחוות זוגיות עם גבר.
וההתרשמות שלי מגברים מבוססת על התנהגויות שראיתי אצל כל מיני גברים, לא בהכרח בזוגיות איתי ולא בהכרח בזוגיות בכלל.
גבר דפוק הוא גבר דפוק בכל מקרה, לא רק עם בת הזוג שלו.

כן, אני מכיר גברים שחושבים שהם לא

איכותיים לזוגיות. זה בדרך כלל כי הם לא רוצים.

אתה צודק

אבל זה לא אומר שאין מקום להערכה.
אסור לקחת דברים כמובן מאליו גם אם זו התנהגות לגיטימית.

ברור שצריך להעריך

וגם לדעת להעניק. אבל הדבר הזה לא מייחד בנאדם לדעתי, אלא אולי מייחד את מי שלא נוהג כך, בתור אנשים שלא צריך להיות איתם בזוגיות.

למעלה