מישהו יכול לעזור?:)

• פותח הנושא leea
  • פורסם בתאריך

leea

New member
מישהו יכול לעזור?:)

ברצוני לספר לכם בקצרה על חלום שחלמתי לפני כמה זמן... ואם מישהו יוכל לפרש את החלום זה יעזור נורא:) אז ככה.. חלמתי שאני נוסעת לטיול באוטובוס ,טיול שנתי כזה..ואנחנו על הר..והנהג נוסע נורא מהר עד שפתאום אנחנו נופלים מאיזשהו צוק ופשוט מרחפים..,עם האוטובוס..אנחנו נופלים לתוך ים ואני טבעתי ראיתי אותי מלמעלה טובעת.. ואת כל השאר יוצאים מהמים.. ואז אמרתי לעצמי לא אסור לי למות-לא עכשיו.. חזרתי.כביכול לגופי ועליתי מעל פני המים..

LucidGuess

New member
תגידי, את יודעת מה זה חלום צלול?

בפורום זה אנו מדברים על חלומות צלולים שהם חלומות ( לא רגילים ) שבהם את מודעת בתוך החלום ויודעת שאת חולמת תוך כדי שהחלום מתרחש!, את יכולה לעשות שם הכל! ( לעוף, לסייר בטירות קסומות ... ) והכל לגמרי מציאותי! נוכל לעזור לך ולהסביר לך על כמה טכניקות קלות שבעזרתן תוכלי לחוות בעצמך חלום צלול. פירושי חלומות זה בפורום חלומות. את מוזמנת אלינו תתקבלי כאן בברכה. LucidGuess

leea

New member
נכון...

אוקי את צודקת..זה לא הפורום של פרושי חלומות.. אבל חשבתי שאולי מישהו יכול לעזור בפרוש החלום... זה שרשום כאן חלומות צלולים..זה לא מחייב רק את זה... לפחות זאת דעתי.. וכן אני יודעת מה זה חלום צלול-אפילו התנסתי בכמה:)

LucidGuess

New member
זה שכך את חושבת גם כן לא מחייב ...

תיקון קטן - אני בן, ולא "את". שמעי, חשבת אז חשבת ... ( מי אנחנו שנתווכח איתך ... ). אבל זה שלדעתך לא מחייב שלא יהיו כאן פירושי חלומות גם לא מחייב אותנו לחשוב כך ... רובנו דווקא חושבים שזה לא מקום לפירושי חלומות, זו הסיבה שהקימו 2 פורומים ניפרדים - אחד לחלומות ( ופירושי חלומות ) והשני ל"חלומות צלולים". חוץ מזה, אם את יודעת, אז הכל טוב. LucidGuess

leea

New member
האם נשאר מה לומר?

תסלח לי אם אני קוטעת את השיחה הזאת ,פשוט היא ניגררת לממש ויכוח מפגר.. אז .. טוב..:)

sivanatias

New member
סינדרלה

אני אשמח לקבל טכניקות שבעזרתן יהיה לי חלום צלול

LucidGuess

New member
מה, אני??? סינדרלה? ../images/Emo13.gif

באמת בתור התחלה, במקום שנפרט את מה שכבר רשום, עדיף שתיגשי ל"קישורים" שבראש הדף, ותיבדקי את האתרים ששם ( בעיקר את האתרים בעברית שהם מאד נוחים ונעימים לקריאה וכל השיטות מוסברות בהם ). אחר כך, כשתעכלי קצת את השיטות, נוכל לעזור לך ולכוון אותך ותוכלי לשאול שאלות בנושא. אז יאלה ביי. LucidGuess

למעלה