מישהו יכול לעזור???

adnat

New member
מישהו יכול לעזור???

אני בת אהיה בת 18 ביום שלישי, ואני חושבת שהספקתי לנסות את כל הדיאטות האפשריות,ורק באחת הצלחתי להוריד 11 ק``ג, אבל זו הייתה דיאטה שהפסקתי לאכול בה, כך שאיך שחזרתי לאכול הכול עלה בלי שהספקתי לשים לב בכלל... עכשיו שנתיים אחרי אני עדיין מנסה להוריד ואני לא מצליחה.. אני 1.61 ס``מ, ואני שוקלת 65 ק``ג... קשה לי מאוד להתמיד בפעילות גופנית, ואני כבר לא יודעת איך לעמוד בדיאטה בלי לחטוף פה ושם... מישהו יכול לעזור??

מימי

New member
אני יכולה!

תראי את הדיאטה שנתתי לאוזה. (מופיעה תחת הכותרת OZAAAAAAAA....ֱֱֱֱ את לא חייבת לדבוק בה בדיוק, את יכולה להוסיף או להוריד, לפי מה שמתאים לך. חוץ מזה, מי אמר שאת לא יכולה לחטוף פה ושם? זה לא אסון אם את אוכלת קצת נשנושים, כל עוד זה קצת ואת לא זוללת בכמויות. ואם את מרגישה רע עם זה את יכולה לצאת להליכה קלה (20 דק` של הליכה מהירה מורידות כ-100 קלוריות) או פשוט להפחית מזון מאותה משפחה ביום שלמחרת. וגם אם היתה לך נפילה ואכלת מלא וזללת כמו בהמה- אל תתיאשי ותפסיקי את הדיאטה! תזכרי ש``מחר הוא יום חדש`` כמו שאמרה סקרלט או`הרה (שהייתה דקיקה, דרך אגב. הקף המותניים שלה היה 17 אינץ`!!!!!) ושתמיד אפשר להמשיך, וגם אם עלית קילו- זו לא סיבה להעלות עוד כמה, אלא דווקא להוריד. בכולופן, נשמע לי שאת לא צריכה להוריד יותר מ 4-5 ק``ג. בהצלחה, ואל תתיאשי!!!!

adnat

New member
תודה...

אני יודעת שאסור להתיאש אבל לפעמים זה נראה כמו הפתרון היחיד... אני לא זוכרת איך זה חיים בלי דיאטה, גם כשאני לא בדיאטה אני בעצם כן, כי אני מרגישה לא נוח עם עצמי לאכול ממתקים וכאלה.... בכל אופן יש לי יום הולדת וההורים שלי לקחו אותי לאכול במסעדה והכריחו אותי לדחוף גם עוגה... בקיצור מחר אני מתחילה לרוץ!! רק להתמיד, זה הקטע הכי קשה... בכל אופן, תודה שענית, אני חושבת שהדבר שהכי יכול לעזור עכשיו זה תמיכה ואני צריכה אותה בכמויות, כמו כולנו בעצם, אחרי הכול לשנות הרגלי אכילה זה דבר כ``כ קשה, ומתסכל...

מימי

New member
על לא דבר, וגם....

אני מכירה בדיוק את ההרגשה שאת מתארת. אני גם לא זוכרת איך לחיות בלי ספירת קלוריות ואיך לזלול ללא יסורי מצפון. ולעניין הדיאטה: אם את אוכלת בערך 400 קלוריות יותר ממה שאת רגילה פעם בשבוע (כשאת בדיאטה כמובן) אז את לא משמינה, אלא נשארת באותו משקל.(ההגיון- כשאת בדיאטה את מרזה, כשאת אוכלת 400 קלוריות יותר את משמינה, כך שזה מתקזז אחד בשני.) גם אני לא מצליחה להתמיד, לכן רק כשאני מרגישה שהגזמתי אני הולכת הליכה מהירה (אני לא רצה, כי אני לא יכולה לרוץ יותר מ-5 דקות ברציפות...) בכולופן, כשאת רצה את שורפת פי 3 קלוריות מאשר בהליכה- זאת אומרת שב-20 דקות את מורידה בערך 300(!) קלוריות. ולעניין הרגשי- כדאי לך למצוא מישהו שיעודד אותך לשמור על הדיאטה ואולי יעשה אותה איתך- זה הקטע הכי חשוב. אם המשפחה שלי לא היתה מעודדת אותי בחיים לא הייתי ממשיכה בדיאטה. נשמע לי שההורים שלך לא מעודדים במיוחד לדיאטה, ודוחפים לך אוכל- אז תסבירי להם שאת צריכה תמיכה. וחוצמזה- מזל טוב ענקי ליומולדת!

nivn

New member
היי את במשקל תקין לחלוטין

את יכולה לרדת עד 5 ק``ג מתחת לזה זה מסוכן!!! אם את נשברת מלהתאמן כדאי שתתאמני עם עוד חברה או שתיים וכך כשאת נשברת השתיים האחרות ``סוחבות אותה``.

אם את רצינית יש לי הפתרון!

אם את חושבת שאת באמת מעונינת לעשות שינוי בחייך ובהרגלי האכילה שלך יש לי הפתרון היות שגם אני בנעורי שקלתי לא מעט אך בעזרת הדרכה נכונה אימצתי לעצמי הרגלי תזונה ופעילות גופנית נכונה וכעת אני נראה נהדר ומשוכנע אני שאוכל לעזור גם לך לשפר מצבך אז אם את רוצה ליצור עימדי קשר מספר ה-icq שלי הוא- 64431399 ואני אהיה זמין היום בערב מ23.00.

itayharel1

New member
רוצה להפחית ממשקלך?מצאת את הפיתרון

תסמכי עלי זו דיאטה שהיא על בטוח מורידה ממך 10-15 קילו בחודשיים!!!עצה שלי לא תצטערי.תתקשרי אלי לקביעת פגישה:399420-056 איתי הראל

מימי

New member
ADNAT, תיזהרי!

ליאורה לא נמצאת כאן, אז אין מי שיגיד את זה, אבל תקשיבי טוב: אין פתרונות קסם. הדיאטות האלה שמורידים בהם 20 ק``ג בחודש הם לא בריאות, ובד``כ גם לא עובדות. הדרך היחידה להרזות בצורה בריאה היא לשנות הרגלי אכילה, לא לאכול בכמויות גדולות,ולאכול מכל אבות המזון. דיאטה זה לכל החיים! גם אחרי שמגיעים למשקל הרצוי חייבים להמשיך לשמור עליו, ולא להתחיל לזלול, כי אז מעלים את הכל עם ריבית. תזכרי את זה!

למעלה