מישהו יכול לעזור לי?

מישהו יכול לעזור לי?

אני מחפשת חוץ מהעבודה. עוד עבודה לשעות הפנאי. (בירושליים). כל רעיון יתקבל בברכה. תודה רבה..... .. /tapuzforum/images/emo23.gif

ofer976

New member
אמ...טוב אני עדין קטן בשביל זה....

אבל אני מאוד אוהב אנשים שעובדים בחנות צעצועים. אם את נקשרת לדברים האלו אז קדימה! חנות צעצועים!

אתה הכי צעיר בפורום הזה.

תספר לבוגרי הפורום כאן מנקודת מבטך כנער צעיר( שאמו מתנדבת לסייע ליוצאים בשאלה )מה דעתך על היוצאים בשאלה? האם בבית הספר שלך שוחחו פעם בנושא? יצא לך לפגוש יוצאים בשאלה בגילך?

ofer976

New member
אמממ...רוב השאלות די קשות..חחח

דעתי על היוצאים היא מאוד גדולה. מצב אחד יש המוווון נחמדים...שיוצא לי לפגוש ברחוב, באוטובוסים (כמוך, ואתה לא הראשון..חחח...) וזה מאוד נחמד :) גם הם מאוד נחמדים! מצב שני יש כאלו שלקחו את זה מאוד קיצינו, במראה...התנהגות...אבל הם עדין מאוד נחמדים! יש כאלה שנקשרתי אליהם הרבה יותר, והם שואלים מה שלומי, מדברים ומאוד נחמדים אלי. לא יצא לי לדבר בבית-הספר על זה. וגם לא נראה לי שלילד בגילי בראש שלו לצאת בשאלה, אז עדין לא פגשתי אחד כזה. אבל באמת, יוצא לי המון להמליץ להתנדב בהל"ל. ממש כיף עם כולם! יש אוירה של משפוחה! ואני נהנה מכל שניה בטיולים, בארוחות וכל מה שקשור להל"ל

הוא מעריץ את הפיג'מות. בן כמה הוא כבר יכול

להיות? ובהזדמנות חגיגית זו, אני רוצה לצאת בקריאה לערוץ הילדים: קצה נפשי לצפות שוב ושוב בעונות חוזרות. יוחזרו הפיג'מות לאלתר בעונה חדשה! ממני, מעריצת נאג'י מהאגודה לתרבות הדיור.

ofer976

New member
חחחחחחחח ../images/Emo6.gif ענקקקק!!

ת'אמת שאני כבר לא בפורום הזה =/ הוא מאוד משעמם בדיוק כמו השידורים החוזרים של הפיג'מות... חחח

yatusha

New member
פנאי

מהם שעות פנאי? בין 2 ל4 כשהזקנים ישנים? אחה``צ? שלי הם בין אחת עשרה בלילה ל3 בבוקר... בכל מקרה תקפצי לחברת כח אדם במרכז העיר- יש כמה מפוזרות ויש במרכז כלל ובלב העיר מעל המשביר... בהצלחה!

אסנת222

New member
הכסף הכי מהיר וטוב - שיעורים פרטיים

אני לא מכירה אותך או איזה טיפוס את... אך לדעתי כדאי שתפרסמי מודעות בשכונה שבה את גרה ותציעי שם שיעורים פרטיים לגילאים נמוכים במקצועות שאין איתם בעיה - לגיל של בי"ס יסודי... כמו הסטוריה, תנ"ך ומתמתיקה לגיל הרך. יש היענות מדהימה - תנסי:) בהצלחה!

למעלה