מישהו יכול לעזור לי

אונצילה

New member
מישהו יכול לעזור לי

תגידו לי כמה דברים: איך קוראים לחברי הלהקה? האם בליחנק החליפו פעם את ההרכב שלהם כי בקליפ שלהם בFIRST DATE הם נראים די מובגרים שם או שזה רק תחפושת ולמה הם קראו לעצמם בלינק 182?

Zoey Z

New member
|כבשה|.....|חילזון|....|צב-ים|.....

טום דלונגי, מארק הופוס וטרוויס בארקר.....נראה לי
חחחחח.....ברור שלא למרות שהייתה להם "תחפושת" יפה
ככה התחשק להם....
זואי.

n i m r o d

New member
מהזה אותם אנשים?!

וואלה חשבתי שזה קליפ ישן שלהם משנות ה70 או שזה האבות שלהם או משהו עכשיו שאתם אומרים הם באמת דומים

firerez

New member
טוב

מארק טום וטרויס בפריסט דייט זה תחפושת כזאת יענו שנות ה60 ניראה לי והם החילו מתופף אחרי דוד ראנץ ויש אלף סיבות למה 182 ואף אחד (חוץ מהם כמובן) לא יודע איזה מהן נכונה אולי אפ אחד מהם עוד שאלות

blinksum18241

New member
אם את לא יודעת את התשובות אז...

מה את עושה פה בכלל? מי לא יודע את השמות??? ודרך אגב התחפושות בFIRST DATE הם בסגנון שנות השבעים דווקא ורק שתדעו שאין שום משמעות לשם של הלהקה BLINK182 זה סתם כי בא להם! HAVE FUN יקיר

reva

New member
יש כמה דברים שאת פשוט חייבת לדעת!

אז ככה הדברים האילה, אם את לא יודעת אותם זה כמו לא לדעת את הא-ב השמות הם כמובן טום דילונג מארק הופס וטרוויס בארקר בפרסט דייט כמו שאמרו לפני זה רק תחפושות בסגנון שנות השבעים. הם החליפו מתופף מסקוט לטראוויס אחרי דוד ראנץ´ והסיפור של השם הוא כזה, פעם הם קראו לעצמם רק בלינק ואז להקה אירית תבעה אותם כי גם להם קראו ככה אז הם פשוט הוסיפו את ה182 ........ בקיצור אנשים לעולם אל תשכחו ש BLINK 182 ARE THE BOMBS

למעלה