מישהו יכול לעזור לי?

ganja man

New member
מישהו יכול לעזור לי?

אני לא יודע עם זה קשור לכאן אז על תהרגו אותי. לפני כמה שנים חברת קודקוד הפיצה בארץ את המשחק טליסמן(משחק בסגנון AD&D קליל) של חברת Games Workshop. אחרי כמה שנים טובות שהמשחק שכב אצלי בארון אני וחברים שלי התחלנו לשחק בו ואנחנו מחפשים עוד משחקים בסגנון. מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות משחקים כאלה בארץ?

ד ג י

New member
עכשיו בחנויות

יש המון משחקים דומים לטליסמן (לפחות בסגנון של ה ADND) אפשר למצוא עכשיו ברוב החנויות שמכורות משחקי שולחן משחקים כמו "עולם האופל" ו"עמק הפחד" (אני חושב שככה קןראים לזה) הייתי ממליץ אם אתה מוצא (כי זה משחק מאוד ישן) את המשחק "מסע הגיבורים" שזה הראשון בסידרת המשחקים ("מסע הגיבורים", "עולם האופל", ו"עמק הפחד")

ganja man

New member
באיזה חנויות?

הייתי כבר בטויס אר אס ולפחות בעוד 10 חנויות ולא מצאתי בהם משחקים כאלה. תוכל להיות יותר ספציפי

ד ג י

New member
באיזה איזור??

אני גר באיזור הצפון אז אני יודע על חנויות שיש בצפון (עמק יזרעאל) אבל חנויות צעצועים שמוכרות משחקים של קודקוד

shadowfax

New member
לפי ידיעותי

games-workshop הפסיקו להוציא את המשחק כבר מספר שנים, ניתן למצוא אותו בEBAY ואם תחפס חניות "ניצחיות" (חנויות שהיו קיימות כבר בתקופת הפלמ"ח ומכילות משחקים מכל התקופות כמו "המונפול לפועל העיברי") שקיימות גם בתל אביב (אנו נוטים לא לראות אותם) תוכל למצוא אולי את המשחקים המוזכרים פה. אני הייתי מנסה למצוא יותר מידע על Mordheim שנראה כמו פיתוח של המשחקים האלו (אבל מה אני יודע).

ד ג י

New member
לא נכון

אני מכיר חנות (בצפון כמובן) שמוכרת משחקי שולחן חדשים ובה אפשר לקנות את המשחקים "עולם האופל" ו"עמק הפחד" את "מסע הגיבורים" (שהוא לדעתי המשחק הטוב ביותר מבין השלושה) באמת הייתי ממליץ לחפש בחנויות שמוכרות משחקים כמו "מונופול לפועל העברי"

ד ג י

New member
לא

שאפשר למצוא את המשחק בחנויות משחקים רגילות ולא רק בחנויות שמוכרות משחקים ישנים

ganja man

New member
תודה

רק אם אפשר לבקש שמות של חנויות שאפשר לקנות את המשחקים הללו שם.

למעלה