מישהו יכול לעזור לי....

meitali21

New member
מישהו יכול לעזור לי....

|אני די חדשה בפורום ורציתי לדעת משהו על הספר... אני נמצאת בפרק 12 ולא ממש הבנתי מה הולך בפרק הזה... אני ממש ישמח עם מישהו יוכל לעזור לי ולהסביר לי מה הולך שם...? ממש תודה!!

../images/Emo24.gifברוכה הבאה!

השתלבות קסומה!
לא הגעתי לפרק אז אני לא יכולה לעזור לך...

Dana Argamen

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif + הסבר ../images/Emo58.gif

ואמממ.. מה לא הבנת ? בעיקרון מה שקורה הוא שאחרי שהם מגלים על ר.א.ב וקריצ'ר אומר להם שmundungus (לא יודעת איך כותבים ת'שם בעברית..) לקח את התליון, ואחרי שהוא אומר שאמברידג' לקחה את זה ממנו - הם מתחליטים ללכת למשרד הקסמים ולקחת את התיליון מאמברידג'.. ואז הם הולכים לשם, משתמשים בשיקוי פולימצי כדי להיראות כמו אנשים אחרים ממשרד הקסמים, ומשיגים את התיליון (כמובן שיש כמה תקלות בדרך
, יקסי או-איך-שלא-קוראים-לא האוכל מוות הזה וראה אותם ומתעתק איתם בחזרה לאחוזה, ואז הם לא יכולים לחזור לשם כי הוא כיאלו ראה איפה הם התגוררו.. והם צריכים לחפש מקום אחר להתגורר בו
את רוצה לדעת משהו ספציפי יותר ?

meitali21

New member
../images/Emo58.gif

תודה אני ישמח אם תעזרי לי בקטע שהם פוגשים את אבא של רון.. .(אם הבנתי נכון הם פוגשים אותו במשרד הקסמים)... ממש תודה!

Dana Argamen

New member
../images/Emo58.gif

*אני לא זוכרת במדיוק.. זה המ שקורה שקרואים ת'ספר רק פעם אחת.. אני אתחיל לקרוא אותו שוב מחר =]* אממ.. קודם כל הארי רואה תיק על משפחת וויזלי, וכתוב שם שעוקבים אחרי כל מעשיהם.. משהו כזה
ושכתוב שהם טהורי דם אבל בוגדי דם (נראה לי.. לא בטוחה שבקשר ל"בוגדי דם"
) ואז אחרי זה הארי/רון *לא זוכרת איזה אחד.. נראה לי הארי* רואה את אדון וויזלי, ואז אדון וויזלי אומר לו איזה משהו, צועק עליו משהו כזה.. ואז הארי/רון אומר לו "אתה יודע שיש עליך מעקב מדרגה ראשונה" ואדון וויזלי אומר "האם זה איום??" אההה וגם יש קטע שרון פוגש את אדון וויזלי ואומר לו- "תודה אב.. כלומר, אדון וויזלי" (התחיל להגיד "אבא
") נראה לי שזהו :)

למעלה