מישהו יכול לעזור? בבקשה.

nixhex

New member
מישהו יכול לעזור? בבקשה.

בתחתית הדף העלתי קבצים אם בעיה ב"loadmovie" מישהו יכול לעזור בבקשה? תודה רבה

אופיר @

New member
הכי טוב זה להעלות את שניהם

בZIP כדי ששמות הקבצים לא ישתנו . מכיוון שלא ניתן להעלות ישירות ב ZIP ,פשוט תשנה את הסיומת ל TXT ותרשום שצריך לשנות את הסיומת כדי שניתן יהיה לפתוח את זה. דבר שני והכי חשוב הוא לשמור את הקובץ כפלאש 5 כדי שכל אחד יוכל לעזור לך

nixhex

New member
שלום אופיר

אין לי פלאש 5 לא הצלחתי לשלוח את 2 הקבצים ביחד. אני אנסה את מה שאמרת תודה

אופיר @

New member
אתה לא צריך פלאש 5 כדי לשמור את

הקבצים כפלאש 5 אלא פשוט לסמן FILE - SAVE AS ובלשונית למטה לבחור FLASH 5 .

nixhex

New member
אופיר, אני לא מצליח לשלוח את זה.

הקובץ שעשיתי בzip ושינית לtxt לא רוצה לעלות לפורום.

itswei

New member
קובץ ZIP מוסווה כטקסט

רצ"ב בזה, גודלו 9.5 K בלבד יש לשנות השם ל ZIP כדי לפתוח

itswei

New member
למה לך לפתוח. זה הרי הקבצים שלך

פשוט מאחר והורדתי את שני הקבצים בבוקר והפעלתי אותם, דחסתי לך אותם לזיפ כדי שמי שמעוניין לעזור יוכל. כדי בכל זאת לפתוח, הצבע על קישור הקובץ. לחץ על כפתור ימני של העכבר ובצע שמירה בשם. הקובץ שתקבל בעל סיומת TXT ולכן פתיחה שלו מתבצעת ב notepad ומציגה ג'יבריש. יש לשנות את סיומת הקובץ מ TXT ך ZIP ואז הוא יפתח בעזרת תוכנת דחיסת קבצים. תוכנה זאת תאפשר שליפה של שני קיבצי ה fla . מאחר ויש לך אותם, אז זה לא חיוני לך. כפי שכתבתי קודם בשרשרת יש לי את שני הקבצים, והם עובדים תקין ואינני מצליח להבין מה הבעיה. אם תסביר אולי אוכל לעזור לך

nixhex

New member
אופיר

שלום אופיר, אני פשוט לא מצליח להעלות את הקבצים בצורה שביקשת.. אולי אתה יכול להוריד את הקבצים ששלחתי בבוקר ונימצאים כרגע בתחתית הדף. קובץ מספר-13942952 שמו הוא stage.fla וקובץ מספר- 13943302, שמו הוא main_test.fla יש שם הסבר לבעיה. רב תודות nixhex

itswei

New member
לא מצליח להבין מה הבעיה

הצלחתי להעלות את הקבצים ולהפעילם עו בשרשרת הקודמת. אינני מבין למה אתה מבכוון בסקרולר שאינו פועל. הסרט test עובד לי באופן זהה בין אם אני מפעיל אותו ישירות או טוען אותו בעזרת stage. בשני המקרים אני לא מוצא מה זה סקרולר.

nixhex

New member
תשובה

כשאני קורא לסרט ב"loadmovie", הוא מגיע בסדר אבל הוא לא עובד. זאת אומרת שאי אפשר להזיז את הריבועים למעלה ולמטה ע"י ה"סקרולר"

itswei

New member
בסרט test

יש תפריט ראשי מימין לכל שורה בטפריט ריבוע בתוכו + . כאשר לוחצים על הריבוע נפתח תפריט משנה ו ה + הופך ל -. אם לוחצים על ה - נסגר תפריט המשנה ו ה - הופך ל + חזרה. למה בזה אתה קורא סקרולר? אולי שלחת סרט אחר במקום test שלך ?

itswei

New member
שנה את הקוד כך

on (release) { _root.loadMovie("test.swf"); }​
אצלי אחרי השינוי זה עבד.

nixhex

New member
בוקר טוב itswei

קודם כל תודה, אבל אצלי זה פשוט לא עובד. האם יש באפשרותך להעלות את הקבצים המתוקנים בפורום? תודה רבה nixhex

למעלה