מישהו יכול לספר...

מישהו יכול לספר...

איך התנאים בחברת פלפון? מה עדיף?שירות פרונטלי או טלפוני? איך הקורס? כמה לשעה וכו'?
מצטערת על ההתנפלות...אודה לעונים...

עד שיבואו עובדי פלאפון

ממליצה לך להיעזר בטאגליינס, בקישורים (נותן השירות השבועי) ובמאמרים. בהצלחה!

Oיון

New member
שניהם,

התנאים בפאלפון פשוט מצוינים, מעובדים של החברה אני יכולה לספר שלא רק הגישה בחברה השתנתה פלאים, גם התנאים נהדרים. הן מבחינת הטבות לעובדים (במלא מקומות בגלל שהם בקבוצת בזק), וגם מבחינת יחסי אנוש, העבודה בשירות הפרונטלי יותר קשה כי השעות שם מטורפות ועמוסות והלקוחות בפאלפון לא קלים בכלל. לעומת זאת, החסרון הגדול ביותר בפאלפון הוא קידום עובדים, הרבה נציגים מתייאשים בדרך ועוזבים. שיהיה בהצלחה.

דיקלוש99

New member
אחלה תנאים..

השכר לשעה עולה כל חצי שנה בערך, מתחיל מ 18 בקורס, 19 וכן הלאה... משלמים נסיעות, בלילה יש מוניות שמחזירות הביתה, יש בונוס על שירות כל חודש החל מ 0-900 ש"ח.. תלושים בחג, פלאפון בחינם.. אחלה אנשים, באמת לא קל להתקדם אבל יש כאלה שכן מצליחים... לא עובדת בפרונטלי אז לא יכולה לספר טלפוני מתיש, שוחק.. אבל לי מסתדר עם הלימודים... בהצלחה!!!!

דיקלוש99

New member
זה עולה עם הזמן

וזה רק הבסיס, אתה בסופו של דבר מקבל הרבה יותר לשעה אם תוסיף בונוסים ומכירות

Oיון

New member
תראה, ממה ששמעתי,

התנאים בבזק בינלאומי לא רעים, רק שזה תלוי במחלקות, הרבה אנשים ממחלקת השירות והתמיכה אמרו לי שלא ממש כיף להם שם, מצד שני במחלקות אחרות שמעתי רק דברים טובים. קבוצת בזק תמיד נתנה תנאים מצוינים לעובדים שלה.

מכירות/שימור

ששם יש עמלות על מכירות/שימור. בתמיכה אתה מרוויח לפי שעה, ושקל שניים על מכירה, ובשירות לקוחות אתה לא באמת מרוויח, לא משנה איך תסתכל על זה.

למעלה