מישהו יכול להסביר לי...............

לילולה

New member
מישהו יכול להסביר לי...............

אני מאוד רוצה להתנדב בשלומית................ אבל שמישהו יסביר את התקנות בתקנון שלהם..... *למה אסור לי לעבוד בזמן שירותי?!?!?!?! (מה הם חושבים שאפשר להתקיים עם הכסף שהם נותנים?) *למה אסור לי ללמוד?!?!?!?! ((גם לימודי ערב........) אודה לכן מאוד אם תשקיטו את סערת ליבי

עתליה, לא להיבהל!

אם יש לך בעיות בבית או בעיות בכלל, ואין לך מספיק כסף, את יכולה לבקש אישור עבודהנ, יתנו לך, ותעבדי כל עוד זה לא פוגע בשירות שלך. לא נותנים לעבוד בזמן השירות, בדיוק כמו שבצבא אסור לעבוד. את שייכת למוסד השירות הלאומי, ואמורה לשרת אותו, ולהשקיע את מרצך שם. לכן צריך לבקש אישור עבודה. זה הבסדר, לרוב מקבלים אישור (אבל לכי תמצאי עבודה שתתאים לשעות...). מותר גם ללמוד, ברגע שאת מבקשת אישור ומקבלת אותו. הסיבה שאסור ללכת ללמוד סתם כך, היא שהעמותה רוצה לוודא שהלימודים לא יתנגשו לך עם השירות, ולא תשקיעי בהם יותר זמן מאשר בשירות. לדעתי, אסור לעשות תואר מסיבה זו, למרות שבטח יש סיבה הגיונית יותר לכך. אבל מעבר לתואר יש גם אוניברסיטה פתוחה, חוגי ערב, פסיכומטרי והשלמת בגרויות - את כל אלה את יכולה לעשות בעזרת האישור. ואם בכל זאת התקנון של "שלומית" מפחיד/מזעזע אותך, נסי לקרוא את של "בת-עמי".

אה, נזכרתי!

אני זוכרת שהייתי אמורה להתחיל עבודה בתור כתבת בעתיון כלשהו, אבל העבודה הזו לא הייתה עבודה שדורשת שעות משרד, והמשוכרת היא לפי כתבות.הרכזת שלי אמרה לי שאין טעם בכלל לדווח על עבודה כזו, כי בכל מקרה לא משלמים עליי שם ביטוח לאומי. בשירות הלאומי משלמים לך על הביטוח, ואם העבודות מתנגשות, יש בעיות עם מס הכנסה או משהו כזה שאני לא מבינה בו...

לילולה

New member
תודה רבה נעמה

ראשית כל אני מודה לך על תשובתך המהירה........... שנית אני מתכננת גם להתקשר בצהרים לאבישג........ (יש לי עוד כמה תהיות) אני ממש משתוקקת להתחיל לשרת בעמותה........
כמה זמן את חושבת לוקח לעמותה לשבץ אותי?

איזו מצחיקה...

את מזכירה לי את עצמי, לפני שנה בדיוק!!!
אם כבר דיברת עם אבישג ושלחת טפסים, את מופיעה אצלם ברישמות, אבל שיבוץ מקום הוא תהליך קצת יותר מרוכב. זאת מפני שאת צריכה למצוא לעצמך מקום שאת אוהבת, וכמובן שאוהב אותך. ברגע שאת מתקבלת, ומחליטה ששם את רוצה לשרת, אזי מבחינת העמותה את משובצת. אבל חכי, קודם לבדוק מקומות, להיות בראיון עם הרכזת...הדרך ארוכה, אבל מרגשת! בהצלחה
.

למעלה