מישהו יכול להסביר לי!?!?!?!?!

ofirush

New member
מישהו יכול להסביר לי!?!?!?!?!

אחת ולתמיד אני צריכה לדעת...... פרו חוזרת מתישהוא?...... ואם לא אז איך התמונה הזו מוסברת?.??? לוב יו אוול.......

nadiwainer

New member
אולי במקרה...אבל רק במקרה.....

הדביקו את התמונה של פרו (לדעתי היא לבושה ככה בפרק עם מלאך המוות), ליד התמונה של הקבר?

Woogyman

New member
צודק.

זה מהפרק של מלאך המוות וזה מודבק ליד הקבר. הקבר הזה אגב לא קיים לדעתי. ראו את הקבר פעם אחת, והוא לא נראה ככה.

Woogyman

New member
אולי.

אני מאמין שכן, בסופו של דבר. אבל בינתיים היא עוד לא חזרה.

nadiwainer

New member
לא רציתי לפתוח סתם הודעה חדשה....

אז אני משרשר לפה, 3 אנימציות שהכנתי. שלושתן מתוך העונה הרביעית שזה אומר :
!!!!!!!! אז זאת הראשונה פיצוצים (פייפר) , אבל זה לא כוח חדש אלא קטע מהעונה החדשה.

nadiwainer

New member
כשאתם פותחים את

האנימציות, תפתחו פעם ראשונה כדי שזה יטען, ואז תסגרו ותפתחו עוד פעם כדי לראות את זה ברצף. והאנימציה השניה: יצירת חפצים:

Woogyman

New member
זה מהעונה השלישית...

כשהיא מפוצצת את טרקין. זה לא ספויילר.

PopPy

New member
עד שכבר עליתי על משו לבד

כי לא קראתי אפילו את הכותרת של ההודעה שלך...

PopPy

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo85.gif

אני יודעת שאני קצת חלודה, אבל זה לא מהפרק של האחווה בעונה השלישית? (3x20 נדמה לי)

HuGo Hell

New member
מדברים על פרקים, סתכלו פאשלה..

באתר התסריטאים רשום "Banshee" ככה גם אמרו את זה בערוץ שלוש. אבל מהאתר סתם הראו תמונה של הספר ומה רשום בתוך הספר {משהו שאי אפשר לזייף, זאת תמונה מהפרק} "Badsbee" תפתחו את התמונה ותראו..

HuGo Hell

New member
אני מקפיץ ../images/Emo105.gifפרגי

הקפצההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

Tai Lyn

New member
רשום בספר BADSHEE ואין כל כך הבדל

זה נשמע BANSHEE אז אומרים את זה ככה. אוי!

Woogyman

New member
רשום שם באנשי

הn מעוגלת, אז זה נראה כמו D בגלל האיכות הגרועה של התמונה. אם כבר מדברים על פאשלות, באחד הפרקים של תחילת העונה רואים את פיבי מדפדפת בספר ומגיעה לדף של בלתאזור, ואין כלום מאחוריו.. לא באנשי ולא נעליים
.

Ophel McNeil

New member
פאשלת הספר הכי ענקית

לדעתי היא ב2X02. הבנות מגיעות לעתיד עם לחש אחד שאי אפשר לקרוא עוד פעם. ואז, הפלא ופלא, כשהן בעתיד ופרו מדפדפת בספר - הנה הלחש! *מבט המום*

למעלה