מישהו יכול להסביר לי..........

• פותח הנושא cool2
  • פורסם בתאריך

cool2

New member
מישהו יכול להסביר לי..........

איך משתמשים בתוכנות האלו של החלומות הצלולים שבאתר???????? מתי צריך להפעיל אותם וכ´ו. ועוד משהו אני לא מצליח ליצור חלום צלול למרות שאני רק מתחיל בתחום הזה אבל אי אפשר. למשל היום חלמתי חלום וזה היה כל כך מציאותי שאפילו לא חשבתי על חלום או על בדיקת מציאות. לעומת זאת במציאות אני עושה בדיקת מציאות וגם תמיד בודק אם אני בחלום או לא. תעזררו לי בבקשה

Chav

New member
you forgot to push the button

פשוט תמשיך להתאמן על בדיקות מציאות, יעזור גם אם תשנן משפט בסגנון "בחלום אני אהיה מודע שאני חולם, יהיה לי חלום צלול. ובבוקר אני אזכור את הכל" לא כמה דקות, ממש עד שאתה נרדם. וגם תנסה מיילד, אם אתה לא יודע מה זה תבדוק בקישורים למעלה, לא צריך לפתוח נושא חדש על כל שאלה קטנה.

LucidGuess

New member
תגיד, עברית אתה יודע לקרוא?

אני מבין שאתה מדבר על התוכנות באתר של אלון, אז כמו שאמרתי לך בפורום אחר בתפוז, בדקתי את הדף עם התוכנות, ולדעתי יש שם הסבר מאד ברור איך להשתמש בהן, תגיד עברית פשוטה אתה יודע לקרוא? אני לא מתכוון לחזור על ההסבר שרשום שם כי לדעתי הוא מספיק ברור, מה בדיוק לא הבנת שם? אני מציע לך לא להשתמש בתוכנות האלו, ניסיתי אותן והן ממש לא עוזרות, תנסה את השיטות הרגילות - "בדיקות מציאות", מילד, ווילד, וכו´ מתי שאתה עושה בדיקת מציאות אתה חייב ליבדוק טוב טוב לפני שאתה מחליט שזה לא חלום, אחרת גם בחלום תענה לעצמך שזה לא חלום, תיבדוק טוב טוב ואל תענה באופן אוטומטי שזה לא חלום, כי אז תענה בצורה אוטומטית גם בחלום. LucidGuess

cool2

New member
טוב תודה אחים שלי...........

אני יגיד לכם ברגע שיהיה החלום הצלול הראשון שלי.

למעלה