מישהו יכול להמליץ לי...

Black Hawk

New member
מישהו יכול להמליץ לי...

אייך הכי טוב לשתות וודקה (עם מה לערבב אותה)? ואל תגידו נקייה בלי כלום כי ככה אני שותה את זה. רק רציתי לגוון קצת בשביל הטעם.

yaeldb

New member
וודקה...

אפשר לעשות קוקטיילים..תנסה למצוא בחיפשו מתכונים אפשר לערבב עם מיץ לימון (טבעי!!!)...ואפשר פשוט לקנות וודקה מלון-טעמתי את זה לפני יומיים- מדהים!!!!! תהנה

maniac

New member
לא צריך להגזים

וודקה מלון זה לא מדהים, זה אולי בר שתיה נקי ביחס לאחרים (הוא והתות) אבל לא מדהים. מצטרף להמלצה לעשות קוקטיילים, וגם לזאת עם המיץ לימון טבעי (ממש נחמד).

yaeldb

New member
איך לא להגזים..ירדתי על בקבוק שלם!

אבל..ללא ספק וודקה לימונים מנצחת אותו בסיבוב..

BigEyeGuy

New member
רציני?

וודקה בלי תוספות זה דיי מגעיל וקשה לשתות לא אוהב

maniac

New member
ואיי

יש לי זכרונות רעים מהפעם האחרונה ששתיתי וודקה נקי...בעצם אין לי הרבה זכרונות מאותו ערב.. וודקה נקי = חרא של דבר :)

ובכן......

2 שילובים שאני אישית אוהב והיו גם הצלחות אצל אחרים: 1. וודקה לימון עם ספרייט 2. וודקה רגילה עם ליים וספרייט לשני העירבובים הנ"ל ניתן ורצוי להוסיף פרוסת לימון טרי. תהנה......

Boogieman

New member
../images/Emo24.gifסוף סוף צדיק אחד../images/Emo97.gif../images/Emo45.gif

אכן אין כמו פרצובקה אבל בשביל מי שרוצה משהו יותר סולידי, 1 מנה וודקה מיץ אשכוליות מיץ אוכמניות

lvlvlv

New member
ודקה

כדאי לערבב וודקה עם מיץ אשכוליות או תפוזים ניסיתי עם מיץ ענבים וזה לא רק בכלל, כדאי להוסיף גם קרח!

BigEyeGuy

New member
הדבר הכי נוראי

שעשיתי זה לערבב וודקה אוכמניות עם המשקה המוגז תותית (מכירים? של שוופס) זה היה הדבר הכי רע ששתית בחיים והתעקשתי לגמור את זה וזה היה הפעם הראשונה והאחרונה שהקאתי מאלכוהל

MARMELAD

New member
אוי ואבוי

לפני שבוע שתיתי כמה שאטים של וודקה לימון... ואח"כ עוד יצאתי למועדון עם כמה חברים.. הערב נגמר בכמעט מוות קליני על השטיח של הבית
מה שכן... לי זה היה טעים. להם לא. ועוד משהו שגילינו - גלידה וניל פצפוצים עם וודקה לימון מעל - זה סופר מנה. גם טעימה וגם אלכוהולית. בכל אופן אם מדובר בוודקה לימון - הייתי ממליץ על ספרייט. וודקה רגילה הולכת יופי עם משקאות של פרי הדר למיניהם - תפוז, אשכוליות וכו´ וכמבון רד בול שבעיניי הרבה חובבי אלכוהול הוא מזעזע אבל לי הוא טעים
בהצלחה

למעלה