מישהו יכול להמליץ לי

מישהו יכול להמליץ לי

על פאנל לבואינג 737-800 שיש בו את הקולות של הדיילים? תודה.

אבירן171

New member
אם אתה רוצה קולות של דיילים

וגם של הקברניט (צ'ופר) בכל הזמנים.. החל מהשרוול דרך הפושבאק דרך הדיבור של הקברניט על הקרקע דרך תדריך הבטיחות דרך התראת הקברניט על המראה, דרך הודעת הדיילים בטיפוס דרך דיבור הקברניט כשישרים, דרך הדיבור שמציג את הסרט, דרך הדיבור על האוכל, דרך הדיבור על תחילת הנמכה, דרך הדיבור בגישה, דרך הדיבור של התראת הקברניט על נחיתה, דרך הוראת הדיילים להישר לשבת עד שמגיעים לשאר דרך דיבור הקברניט כשמגיעים לשער, תוריד את SFX...לוח עם מקשים להפעלת כל אחד מהדיבורים שהצגתי.. תהנה בברכה, אבירן..

ואני רוצה לשים אותו לבואינג 737-800

אז זה ישנה לי את הפנאל או מה? איך זה עובד?

KDEN

New member
יש כמה צבעים למסך הלחצנים, אתה צריך לבחור..

אחד מהם ולהתקין אותו. הוא יופיע בחלון נפתח נוסף כגון הGPS הדפואלטי וכדומה ללא כל פגיעה בפאנל השעונים הרגיל.

אבירן171

New member
זה הלוח שדיברתי עליו...

כל לינק הוא למשהו שונה.. תשתמש בראשון... ההתקנה שונה ממה שאתה מכיר, אבל לי עברה בלי בעיות.. הבעיות התחילו אחר כך כשהוא שינה לי את הצלילים... בברכה, אבירן..

אבירן171

New member
העביר לי כל סוג דיבור לכפתור הקידמי

לדוגמה, אם רציתי ללחוץ על הכפתור שהקברניט עומד לדיילים להתכונן להמראה, הייתי צריך ללחוץ על הכפתור לפני שאומר את תדריך הבטיחות, ובשביל תדריך הבטיחות, בזה שלפניו.. וקול אחד נעלם לי לגמרה, הקול של הקברניט ואז הדיילות מודיעים על הנמכה.... בברכה, אבירן..

אבירן171

New member
אוקי. תהנה

לי גם לא היה את זה בהתחלה.. זה התחיל בערך אחרי שלוש שבועות-חודש.. בברכה, אבירן..

למעלה