מישהו יכול להגיד לי על מה הסרט The Sleeping Dictionary (ג'סי משתתפת בו)?
D dark max New member 16/9/04 #1 מישהו יכול להגיד לי על מה הסרט The Sleeping Dictionary (ג'סי משתתפת בו)?
ר ראשלצית 2 New member 16/9/04 #2 נצל"ש שאלה סופר חשובה יש מצב שגנסן שיחק בסרט "מרווחים את לונדון" של מארי קייט ואשלי אולסון פשוט ראיתי עכשיו את הסרט וזה שמשחק את "גיימס" ממש דומה לו ושהיו את שמות השחקנים נראה לי שראיתי את השם גנסן אני לא בטוחה זה עבר מהר מידי...!!! מי שיודע שיגיד לי זה חשוב..1!!
נצל"ש שאלה סופר חשובה יש מצב שגנסן שיחק בסרט "מרווחים את לונדון" של מארי קייט ואשלי אולסון פשוט ראיתי עכשיו את הסרט וזה שמשחק את "גיימס" ממש דומה לו ושהיו את שמות השחקנים נראה לי שראיתי את השם גנסן אני לא בטוחה זה עבר מהר מידי...!!! מי שיודע שיגיד לי זה חשוב..1!!
L Lorly New member 16/9/04 #4 אין סיכוי... חוצמזה, לשחקן שמשחק את ג'יימס קוראים ג'סי, אני חושבת, נראה לי שהוא שיחק ב"בנות בסטייל".
ר ראשלצית 2 New member 16/9/04 #6 גנסן? מה התפקיד של ג'נסן בסמולוויל הוא משחק את התפקיד הראשי או כמה פרקים של שחקן אורח?
L Lorly New member 16/9/04 #7 הוא משחק שם קבוע תפקיד משני... בתור החבר החדש של לאנה. יקראו לו ג'ייסון משהו.