מישהו יוןדע

bombababa

New member
מישהו יוןדע

איםה אני יכולה למצוא את התמונות משנקין של הבנות הערומות של קנבלו?

asaf2000

New member
כמה אדיוטי מצדי

לחשוב שהם יפרסמו את זה באתר שלהם. בכל אופן עייני כאן בתגובות להודעה ותמצא.

shaniebnovember

New member
בואנה את דוחה תחת!!!!!!!

איכס להקיא עלייך חתיכת סוטה מגעיל . נצ'בעת לך בגלל אנשים כמוך אני לפעמים שונאת את תל אביב והכי מבייש שזה קרה בשניקין שפעם זה היה הבית השני שלי בקיצר ימגעיל לך תיכנס לאתרי סקס אם אתה מחורמן ואין לך אצל מי לפרוק אבל להגיע למצב שאתה מחפש תמונות של ילדות ערומות צריך לסרס אנשים כמוך בעעעעעע!

asaf2000

New member
הלו הלו התשגעת?

ואיך שבנות תל אביב הולכות בימי הקיץ זה נראה לך יותר טוב? ערומות פחות או ערומות יותר ככה הולכים היום ברחוב אז מה אתה מתלונן. מעניין שבחוף הים הבעל מרשה שאשתו תלך חצי ערומה ושכולם יראו אותה אבל בתוך הבית אם יבוא מישהו והאשה תצא עם ביקיני אני לא רוצה לדמיין מה תהיה תגובת הבעל.

טוב שהחנות נישרפה !!!!!!!!!!!!!

בסיעתא דשמיא !!!!!!!!!!!!!!!!!!! במקום הנכון בזמן הנכון היא נישרפה כמו שצריך . כן ירבו לעשות לחנויות כאלה ש-הורסות את הילדים שלנו

yariv t

New member
דחליל הצדיק.....................

לכל אחד/ת יש את הזכות ללכת איך שהיא/הוא רוצה אוי ואווי לנו אם משהו ימנע מכל אדם ללכת בצורה שהוא או היא רוצים. אני לא אהבתי את ההצגה הזאת שהיתה שם אבל אני לא פוסל את זה ..זה מה שיפה בתל אביב וככה העיר הזאת צריכה להמשיך והלוואי שלכל עיר תהיה את האוירה והפתיחות שיש לתל אביב. הדבר שאהבתי אצל אסף 2000 זה שלמרות שהוא "דתי" הוא עם ראש פתוח וכדאי שגם אתה תהיה כזה. בקיצור.....שכל אחת/ת ילך איך שבא לו וישים זין ענקי על כולםםםםםםםם. זאת עדיין מדינה חופשית ומי שלא נאה לו שישאר בבני ברק או במאה שערים או שפשוט יעצום עינים. כל הכבוד לתל אביב הליבראלית

לא כל אחד נהנה לראות פופיק ברחוב

תיסלח לי יריב בבקשה . לא כל אחד נהנה לראות בטן של ילדה ברחוב . יש אנשים שזה מציק להם .

yariv t

New member
מעניין שדווקא אסף 2000 ה "דתי"

לא כותב "לשרוףףףףף" להשמיד...או נותן לגיטימציה לכך כנראה שלמרות שהוא דתי הוא נותן כבוד לכל צורת ביטוי ,ולדברים שממש מפריעים לו הוא לא מתייחס..גם לא לבטן חשופה אני לא מכיר אותך "דחליל הצדיק" חוץ מפורום גורדי שחקים אבל שים לב לדבר אחד....הדתיים בשינקין משתלבים יפה מאוד באיזור ואף פעם לא מתלהמים כמוך. אני לא "מת" על הדת אבל הנה דוגמא לצורת חיים פתוחה ושמרנית כאחד. הלוואי שהרבה יקחו דוגמא דווקא מהאיזור הזה.

asaf2000

New member
שלא יצא מפה שאני ליברלי או משהו

אמנם אני לא בעד לשרוף ולהרוג ולהשמיד ולאבד אבל אני בהחלט נגעל מכל התופעות האלה גם לא דתור דתי ומתנגד להם בתוקף בתור דתי והם ממש פורצים את כל גדרי הצניעות של התורה והחכמים (מה שנקרא "פריצות") אבל כתוב שכשם שמצווה לומר דבר הנשמע כך מצווה שלא לומר דבר שאינו נשמע, אז את דעתי אמרתי אבל מכאן ועד להתוכח או לעשות מעשה הדרך רחוקה כי זה ברור שזה לא יעזור.

yariv t

New member
זאת ממש לא בושה להיות ליבראלי

אני לא יודע מה השקפת עולמך אבל טובים ממך הם כאלה(ליבראלים) ואני מאוד שמח על כך. בכל אופן להיגעל אתה יכול להיגעל מכל תופעה..פשוט תסובב את הראש ערב טוב יריב

asaf2000

New member
אכן לא בושה

אבל מנוגד להשקפת עולמי שהיא השקפת התורה ואכמ"ל.

תקשיב רגע יריב ..............

אם הם רוצים להיתפשט שיעשו את זה בבית שלהם ! לא ברחוב שכולם רואים . יש גם אנשים רגישים אתה יודע .

למעלה