מישהו יודע??????????

sagsuga20

New member
מישהו יודע??????????

תגידו האם זה נכון שהבייבידולז של רוברטו התפרקו? מישהו יודע למה? מתי? ואם יש למישהו קישור לתתל י כדי לראות את הכתבה? תודה מראש..

../images/Emo141.gifכנסי חמודה!

א. זה הפורום של הגיים בויז לא של הביבידולז אז תלכי לפורום שלהם לשאול את זהה ב. אין לי מושגגגגג מה איתםםםם בייי=]

את מבינה למה כולם רבים איתך יש לך גישה מגעיל

מגעילה לאנשים חדשים גם אני שהצטרפתי חדשה ופתחתי הודעה יצאת עלי למה מי את שתעני ככה לאנשים דברי יפה טיפשה!

../images/Emo141.gifימפגרת מה מגעיל פההה????

אמרתי להה חמודההה דברתיייי יפהה יאלה בעי מפה עם את מחפשת לריבב אז זה לא איתיי ימכוערת בעייייייייי=\\\

עכשיו מי מקנאה אה?????

שאת מושכת את האותיות זה אומר שאת כותבת בעצביםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!! מה קרה בלעת את הלשון שראית את התמונות חתיכת מכוערת

../images/Emo141.gifחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

קודם כול כתבתי את זה לפני שראיתיי תכעור שלךךךךך ב. למה מי את שאני יאמין שזאת אחותך אולי זאת אתתתת כי את גם ככה מכוערת אבל לא אחותך וואי אתם מזה דומות ט'חחח בטחח=\\\ ומי יכפיל ואתייות ימפגתר מאיפה את רואהההההה מהתחת????????? מי יכפיל אותיותת איזה חולההה אמאא=\\\ שאני יקנאה בך??חחח תמשיכי תמשיכי לחלום כיעור!

אחח..חח..חח את מקנאה אההה

הראשונה אני והשניה אחותי זה שאין לנו צבע עיינים דומה זה כי היא קיבלה את העיניים של אבא שלי כי היא הראשונה ואני ה 4 והשיער שלה לא טבעי בלונד כמו אבא שלי שני ההורים שלי מהממים את פשוט עיוורת ומקנאה זה הכל בבי בבי

../images/Emo141.gifפיייייי עאלק מקנאה../images/Emo6.gif

במי אני יקנאא רק תסבירי לי במה???????? בכיעור שלךךך ימכוערתתתתתתתתתתתת למה מי את שאני יאמיןןן לךךך וגם וגם עם זאת אחותךךך היא לא מלכת יופיי רק שתהיי בעינים העינים הכחולות כבר יצאוווווו מהטרנד של היופייי זה לא הכי ש....רק שתהיי בעיניםםם חח היא חושבת שהיא מלכת יופייי פי=\\\ למרות שאני לא מאמינההה מאיפה הפלצת אותה אני לא יודעת טוב עזבי אותי נו חלאססססססס יחסרת חברותתתתתתתתתתתת מכוערת אחתתת עופיי ממניייייייי קלטנו שאת מכוערת וקרציהההההההה יאלהה להית'=\

עיניים כחולות יצאו מהעופה את שומעת את עצמך

איך צבע עיניים יכול לצאת מהאופנה על מה את מדבר סטומה רואים שאת מושפעת מערוץ הילדים חחחח

../images/Emo141.gifמה?מישו אמר אופנה?מאיפה את רואה מהפטמה

???? אמרתי מהטרנד של היופיייייייי התככוונתיייי כאליו זה כבר לא הכי יפה אל התכוונתי אופנהההה יטיפשהה גם להסביר לך צריך!!!!! ומה הקשר ערץ הילדים לעזעזל????מה הקשר.????? את רואה ערוץ הילדים ט'חחחחח ילדההה קטנה מגודלת בת 12 איך לא תראי ערוץ הילדים??? לכי לכי להופפפפפפפפ ימכוערתת שכמותךך=\\

למעלה